Eylül ve mert finalde evlencekAyol ikiside birbirinden kaprisli bi birlesemediler gitti olan eylulle merte oldu inşallah evlenirler![]()
Eylül ve mert finalde evlencekAyol ikiside birbirinden kaprisli bi birlesemediler gitti olan eylulle merte oldu inşallah evlenirler![]()
Sonuç olarak doğruları değil gönlünüze göre geçeni konuşuyorsunuz. Mira'yı daha çok seven birisi olarak dokunuyorAyrıca bu bir dizi bu kadar ciddi konuşmana gerek yokhepimiz kardeşiz
![]()
EminmisinEylül ve mert finalde evlencek![]()
Orjinal Dizide sezon boyu toplam 22 bölüm yayınlanıyordu orada en fazla 5-6 bölüm sürmüştüBu kadar uymamalıydı. Resen çıkılmaza soktu artık ilişkiyi. Orjinalini izledin diye biliyorum. Orjinaline göre kaç bölüme barışırlar peki?
Kandırıyoralr işte milleti orjinale göre gidiyor şuan sadece işleyiş tarzı farklı OlaylariEminmisin
Orjinale gore gitmiyolar diye biliyorum ben 😉
Bide finalde inşallah mira ölmez mutlu mutlu yaşasınlar![]()
Bende sedefi çok seviyorumSonuç olarak doğruları değil gönlünüze göre geçeni konuşuyorsunuz. Mira'yı daha çok seven birisi olarak dokunuyor![]()
Orjinalinde mine ölmuyor ama izledim son sezonunun son bölümünu ben orda turp gibi yasiyorKandırıyoralr işte milleti orjinale göre gidiyor şuan sadece işleyiş tarzı farklı Olaylari))
Mine tugay olayı farklı cookies yine karıştırdın galiba senOrjinalinde mine ölmuyor ama izledim son sezonunun son bölümünu ben orda turp gibi yasiyor![]()
Sedefi zaten severdim ben. Deli dolu hoşuma gidiyor karakteri.Bende sedefi çok seviyorumsen ?
Bende bilmiyorum ne oldugunu ama rolü baya arttı , Mine Tugay gelince bence suç birazda onda yani diziyi bırakması hiç iyi olmadı bu devirde dizi tutturmak zor , yeni dizisi kalktı olan ona oldu , medcezir hala onun üzerinden prim yapıyorSedefi zaten severdim ben. Deli dolu hoşuma gidiyor karakteri.Sadece Mine Tugay'ın o kadın yüzünden ayrıldığını düşünüyorum. O yüzden bu sezon birazcık soğudum. Ama yinede sevmiyor değilim
![]()
Karistirmadim ben orjinale uyuyorlarsa ndn enderin rolü azcik biseydiMine tugay olayı farklı cookies yine karıştırdın galiba sen
Mine tugay rolü baya vardı ne azıKaristirmadim ben orjinale uyuyorlarsa ndn enderin rolü azcik biseydi![]()
Sedefi hiç sevmem ben minem onun yuzunden gitti![]()
Bana yetmiyordu 100 dk gosterilsede yetmezMine tugay rolü baya vardı ne azı
Orjinale de ölmüyor ama bizde öldü çünkü yapımcı yada yönetmen artık kimse anlasamadilr mine ile
Yoksa kimse durduk yerde mine yi öldürmez hele ki orjinal bir diziden uyarlaması ise hayatta olmaz![]()
Tekrarlarini izle o zman )))Bana yetmiyordu 100 dk gosterilsede yetmez![]()
![]()
![]()
Bayar lo tekrarlariTekrarlarini izle o zman )))
Ender 2 bölüm sonra hayalet olarak gelecek ama yüzü kapalı olacak sen bence daha çok şaşırırsin ))))Bayar lo tekrarlari
Bu arada enderin hamile olduguna çok sasirdim 😱
Ahh ah nerde hayalet olarak gelse super olur [emoji4]Ender 2 bölüm sonra hayalet olarak gelecek ama yüzü kapalı olacak sen bence daha çok şaşırırsin ))))
Şaka yapmıştımAhh ah nerde hayalet olarak gelse super olur [emoji4]
Anladik heralde şaka yaptiginiŞaka yapmıştım![]()
Keşke![]()