Medcezir 45. Bölüm Yorumları

Bu kadar uymamalıydı. Resen çıkılmaza soktu artık ilişkiyi. Orjinalini izledin diye biliyorum. Orjinaline göre kaç bölüme barışırlar peki?
Orjinal Dizide sezon boyu toplam 22 bölüm yayınlanıyordu orada en fazla 5-6 bölüm sürmüştü
Ama bizde maşallah 38-40 bölüm yayınlanacak baya sürer bu ayrılık ama sana iyi haber vereyim elif hakkında bilinmeyen şeyler var olaylar olaylar olacak orjinal de Öyle oluyor

Sedefi zaten severdim ben. Deli dolu hoşuma gidiyor karakteri. :)Sadece Mine Tugay'ın o kadın yüzünden ayrıldığını düşünüyorum. O yüzden bu sezon birazcık soğudum. Ama yinede sevmiyor değilim :)
Bende bilmiyorum ne oldugunu ama rolü baya arttı , Mine Tugay gelince bence suç birazda onda yani diziyi bırakması hiç iyi olmadı bu devirde dizi tutturmak zor , yeni dizisi kalktı olan ona oldu , medcezir hala onun üzerinden prim yapıyor :)

Karistirmadim ben orjinale uyuyorlarsa ndn enderin rolü azcik biseydi :T :T
Sedefi hiç sevmem ben minem onun yuzunden gitti :(
Mine tugay rolü baya vardı ne azı
Orjinale de ölmüyor ama bizde öldü çünkü yapımcı yada yönetmen artık kimse anlasamadilr mine ile
Yoksa kimse durduk yerde mine yi öldürmez hele ki orjinal bir diziden uyarlaması ise hayatta olmaz :)

Mine tugay rolü baya vardı ne azı
Orjinale de ölmüyor ama bizde öldü çünkü yapımcı yada yönetmen artık kimse anlasamadilr mine ile
Yoksa kimse durduk yerde mine yi öldürmez hele ki orjinal bir diziden uyarlaması ise hayatta olmaz :)
Bana yetmiyordu 100 dk gosterilsede yetmez :bhr: :bhr: :bhr: