Elif 2 dans eder dindirir acısınıYaman'ım nasıl üzüldü ya![]()
Valla mira ne içiyor acaba çok merak ettim yakışıklı çocuğu elinden kaçırıyorSelim ara gazı vermiş Mert'e.
Eylül de Gamzeden frene bastırılmış..
+1 hep bu gıcık halleri yüzünden. @Harunnn60
Ya insan öyle çicek gönderir mi ya.
Birde Mutluluklar dilemiş.
Birde dışarıda ağlayarak bekliyor.Valla mira ne içiyor acaba çok merak ettim yakışıklı çocuğu elinden kaçırıyor![]()
Şuan YouTube kanalından son sahnesini izledim. Zaten iki ihtimal vardı ya gelecekti yada bir bomba patlatacaktı. Mira'nın bu hareketi yanlış değil. Kendisini dinlemeyen ve ilişkinin bittiğini söyleyen bir adamın nikahına gitmesi çok saçma olurdu. Resmen gururunu ayaklar altına almış olacaktı. İyi yaptıBunu Yaman yapsa ayakta alkışlardınızç Biliyorum ben sizi.
Bu kadarda at gözlüğüyle bakmayın olaya.
![]()
+1Sonuna kadar Mira! Son yaptığı bence çok merhametli oldu umarım devamı gelir![]()
Hangi yaptığı merhametli oldu biz görmemedik o zman @Yakamoz-AsiSonuna kadar Mira! Son yaptığı bence çok merhametli oldu umarım devamı gelir![]()
her şeye rağmen mutluluklar diledi ya şimdi, Mira merhametli oldu.Hangi yaptığı merhametli oldu biz görmemedik o zman @Yakamoz-Asi![]()
Allah razı olsun Miradan çok düşünceliymisher şeye rağmen mutluluklar diledi ya şimdi, Mira merhametli oldu.![]()
Yaman öyle hareketler yaptıki Mira artık inandı herşeyin bittiğini ve nikaha gidip herşeyi mahvedeceğine tebrik mesajı göndererek daha iyi bir davranış yaptı. Şimdi kabul edin nikaha Mira gelseydi Yaman tebrik mesajı gönderseydi onu haklı çıkarırdınız. Bu kadarda taraf tutmayın. Yaman'ı o kadar seviyorsunuzda Mira'yı seviyorum diyor Elif'e senden hoşlanıyorum diyor. Kusura bakmayında Mira Orkun'la sadece numaradan sevgili oldu. Bunuda herkes biliyor. Şimdiye kadar birtek sinirden Tozludere'li olduğunu yüzüne vurdu. Onun dışında birşey yapmadı. Ama Yaman'ın yaptıkların sıralasan bir liste çıkar. Her bölümde birşeyler apıyor resmen. Sizi gerçekten anlamıyorum. Olaya gerçek yönüyle değil görmek istediğiniz yönle bakıyorsunuz.Hangi yaptığı merhametli oldu biz görmemedik o zman @Yakamoz-Asi![]()
Valla mira gereksiz kaprislere giriyor bağırıp çığıriyor ))) yaman da sıkıldı haliyle )))Yaman öyle hareketler yaptıki Mira artık inandı herşeyin bittiğini ve nikaha gidip herşeyi mahvedeceğine tebrik mesajı göndererek daha iyi bir davranış yaptı. Şimdi kabul edin nikaha Mira gelseydi Yaman tebrik mesajı gönderseydi onu haklı çıkarırdınız. Bu kadarda taraf tutmayın. Yaman'ı o kadar seviyorsunuzda Mira'yı seviyorum diyor Elif'e senden hoşlanıyorum diyor. Kusura bakmayında Mira Orkun'la sadece numaradan sevgili oldu. Bunuda herkes biliyor. Şimdiye kadar birtek sinirden Tozludere'li olduğunu yüzüne vurdu. Onun dışında birşey yapmadı. Ama Yaman'ın yaptıkların sıralasan bir liste çıkar. Her bölümde birşeyler apıyor resmen. Sizi gerçekten anlamıyorum. Olaya gerçek yönüyle değil görmek istediğiniz yönle bakıyorsunuz.
Kaprisleri yapan sadece Mira değil hatırlatırım. Yaman'da kız gibisürekli kapris yapıyor yada trip atıyordu. Aralarındaki maddi farkıda sanki Mira suçluymuş gibi yüzüne vuruyordu. Yaman'ı savunmak adına sürekli Mira'ya saldırmaktan vazgeçin artık bence.Valla mira gereksiz kaprislere giriyor bağırıp çığıriyor ))) yaman da sıkıldı haliyle )))
Miranin en iyi yaptığı iş Susmak )) tabi başarirsa![]()
Ece hanim. Malesef konu bulamayınca orjinale kayıyor sözde 13 bölümden sonra dizi farklı olacaktı ama maşallah konular aynı orjinal diziyle , utanmasa replikleri aynı yapacak intikam dizisi gibiKaprisleri yapan sadece Mira değil hatırlatırım. Yaman'da kız gibisürekli kapris yapıyor yada trip atıyordu. Aralarındaki maddi farkıda sanki Mira suçluymuş gibi yüzüne vuruyordu. Yaman'ı savunmak adına sürekli Mira'ya saldırmaktan vazgeçin artık bence.
Konuşmayıda uzatmayalım lütfen. Ece Yörenç o kadar kötü bir senarist ki şuan nedense moralim bozuldu. Konu hakkında konuştukça dahada bozuluyor...
Ayrıca bu bir dizi bu kadar ciddi konuşmana gerek yokKaprisleri yapan sadece Mira değil hatırlatırım. Yaman'da kız gibisürekli kapris yapıyor yada trip atıyordu. Aralarındaki maddi farkıda sanki Mira suçluymuş gibi yüzüne vuruyordu. Yaman'ı savunmak adına sürekli Mira'ya saldırmaktan vazgeçin artık bence.
Konuşmayıda uzatmayalım lütfen. Ece Yörenç o kadar kötü bir senarist ki şuan nedense moralim bozuldu. Konu hakkında konuştukça dahada bozuluyor...
Ayol ikiside birbirinden kaprisli bi birlesemediler gitti olan eylulle merte oldu inşallah evlenirlerKaprisleri yapan sadece Mira değil hatırlatırım. Yaman'da kız gibisürekli kapris yapıyor yada trip atıyordu. Aralarındaki maddi farkıda sanki Mira suçluymuş gibi yüzüne vuruyordu. Yaman'ı savunmak adına sürekli Mira'ya saldırmaktan vazgeçin artık bence.
Bu kadar uymamalıydı. Resen çıkılmaza soktu artık ilişkiyi. Orjinalini izledin diye biliyorum. Orjinaline göre kaç bölüme barışırlar peki?Ece hanim. Malesef konu bulamayınca orjinale kayıyor sözde 13 bölümden sonra dizi farklı olacaktı ama maşallah konular aynı orjinal diziyle , utanmasa replikleri aynı yapacak intikam dizisi gibi))