Elif güzel kız rolü artsın![]()
Aynen ya öğrenmeyeydi iyiydi.
Bu arada bakalım Sude-Kenan görüşünce neler olacak
Akın da bizden @Yakamoz-Asi![]()
Yalnız biraz daha ısınması lazım diziye konuşmaları felan oturmamış geliştirmesi lazım kendini olucak tabi bu kadar ilk dizisi değilmi![]()
Aynen aga ilk dizisi.Yalnız biraz daha ısınması lazım diziye konuşmaları felan oturmamış geliştirmesi lazım kendini olucak tabi bu kadar ilk dizisi değilmi![]()
Benden 8 yas kücük.Aynen aga ilk dizisi.
Ona rağmen gayet iyi rol yapıyor ufak tefek hataları var ama kız azimli gibi üstesinden gelecektir.
Bu arada şimdi baktım kız 95'liymiş benden 1 yaş küçük 😱
Şimdiki nesil çok hızlı büyüyor be.Benden 8 yas kücük.![]()
Geçen google en çok arananlara girmiş popülaritesi artmış bayaAynen aga ilk dizisi.
Ona rağmen gayet iyi rol yapıyor ufak tefek hataları var ama kız azimli gibi üstesinden gelecektir.
Bu arada şimdi baktım kız 95'liymiş benden 1 yaş küçük 😱
Doğrudur.Geçen google en çok arananlara girmiş popülaritesi artmış baya![]()
Ahahah Revan sen beni öldürcen en sonunda.Çok heyecanlı bir yerde bitti, gelecek haftayı iple çekiyorum.Acaba araba gidince lastik patlayacak mı, radyatörde su bitecek mi, ileride benzinlik var mı? Bütün bu sorularımıza gelecek hafta yanıt bulacağız.
![]()
Yok artık. Leyla mı güzel. 😱Şu kızı bu kadar büyütmeniz.Hayır güzel görmesek kraliçe seçeceğiz kızı.
Leyla bile bundan iyidi.
![]()
Bundan güzel en azından. 6 duble içince gideri olur, bunda o da yok.Yok artık. Leyla mı güzel. 😱
Ah Revan ah.Bundan güzel en azından. 6 duble içince gideri olur, bunda o da yok.![]()
Aynen.Yok artık. Leyla mı güzel. 😱
Bu kızla Leylanın pek farkı olmasa gerek.Ah Revan ah.
Leyla dedin ya, daha ne diyeyim.![]()
Evet biraz konuşmasında aksaklıklar var sankiHelal.
Ates ile Barut.
Oyunculugu biraz zayif daha dogru. Birde sesinde sanki gurbetci aksani var gibi?
Ayşe et dökülmesinden hastaneye kaldırıldı. Kızın kemikleri görünüyordu artık.Aynen.
Sahi o nerelerde temelli gitti mi Ayşe de görünmedi daha galiba.
Sanki çok da önemliler de neden dert ettiysem şimdi![]()