- Reaksiyon puanı
- 34,261
- Puanı
- 1,061
Ama konustu zaten kaza yapmadan önce.Adamakıllı konuşarak. Bu ilişkinin bir daha yaşanamayacağı vb. konuşmalar. Bu şekilde her naneyi yiyerek değil.
Ama konustu zaten kaza yapmadan önce.Adamakıllı konuşarak. Bu ilişkinin bir daha yaşanamayacağı vb. konuşmalar. Bu şekilde her naneyi yiyerek değil.
Ona konuşma denmez.Ama konustu zaten kaza yapmadan önce.
Baska türlü anlamiyor Mira. Illa birisi cileden cikmasi gerek.Ona konuşma denmez.
Uzatmıyorum. Nede olsa fikrini değiştiremem. Ama dediğim gibi Nira için sürünsün tarzı ifadeler anlamsız sadece. Ona kızıyorum ben. Sanki suçlu gibi.Baska türlü anlamiyor Mira. Illa birisi cileden cikmasi gerek.
Ya ben ona öyle takiliyorum. Ciddi söyledigimizden degil. Ama Mira'nin bu halleri daha iyi bence dizide o ayri konu.Uzatmıyorum. Nede olsa fikrini değiştiremem. Ama dediğim gibi Nira için sürünsün tarzı ifadeler anlamsız sadece. Ona kızıyorum ben. Sanki suçlu gibi.
Selim nereye gitti? 😱Düet süperdi. Ekim geliyor sonunda hayırlı olsun.
Selim niye gittin şimdi o adamın yanına Dövmeyeceksen niye gittin yani
Yaman-Mira'nın birbirlerine son bakışları güzeldi. Ama hemen birlikte olmasınlar dizi iyi böyle.
Asım Şekip Kaya'ya iyi ki acıdık adam yine yaptı yapacağını dövdürdü Kenan'ı.
Ne güzel bir ikilem. Keske bize de nasip olsa.Adamın kaldığı ikileme bak Mira mı Elif mi?
Sinan'ın evine gitti.Selim nereye gitti? 😱
Internet'ten bakiyorum kestiler mi orayi?
Ne güzel bir ikilem. Keske bize de nasip olsa.
Belliydi zaten. O bir desarj olmasi gerek.Sinan'ın evine gitti.
Aynen ya öğrenmeyeydi iyiydi.Belliydi zaten. O bir desarj olmasi gerek.
Yalniz bu arada Asim Bey'de ögrendi Ender'in Selim'i aldattigini.
Akın da bizden @Yakamoz-AsiElif güzel kız rolü artsın
Yalnız biraz daha ısınması lazım diziye konuşmaları felan oturmamış geliştirmesi lazım kendini olucak tabi bu kadar ilk dizisi değilmiAynen ya öğrenmeyeydi iyiydi.
Bu arada bakalım Sude-Kenan görüşünce neler olacak
Akın da bizden @Yakamoz-Asi