Medcezir 40.Bölüm Yorumları

Selim Serez şu Sinan denen adamı bi güzel dövmeden bitirmeyin bölümü içimde kalır.:)

Elif güzel kız rolü artsın :D

Helal. :D

Aynen ya öğrenmeyeydi iyiydi. :(

Bu arada bakalım Sude-Kenan görüşünce neler olacak :A

Akın da bizden @Yakamoz-Asi :D

Ates ile Barut. :D

Yalnız biraz daha ısınması lazım diziye konuşmaları felan oturmamış geliştirmesi lazım kendini olucak tabi bu kadar ilk dizisi değilmi (b)

Oyunculugu biraz zayif daha dogru. Birde sesinde sanki gurbetci aksani var gibi?

Yalnız biraz daha ısınması lazım diziye konuşmaları felan oturmamış geliştirmesi lazım kendini olucak tabi bu kadar ilk dizisi değilmi (b)
Aynen aga ilk dizisi. :D

Ona rağmen gayet iyi rol yapıyor ufak tefek hataları var ama kız azimli gibi üstesinden gelecektir. :D

Bu arada şimdi baktım kız 95'liymiş benden 1 yaş küçük 😱

Gamze'nin doğurması Mert'in Eylül'ün Mira'nın heycanlanıp nefes alıp vermesi çok komik sahneydi.:)

Çok heyecanlı bir yerde bitti, gelecek haftayı iple çekiyorum. :D Acaba araba gidince lastik patlayacak mı, radyatörde su bitecek mi, ileride benzinlik var mı? Bütün bu sorularımıza gelecek hafta yanıt bulacağız. :)

Aynen aga ilk dizisi. :D

Ona rağmen gayet iyi rol yapıyor ufak tefek hataları var ama kız azimli gibi üstesinden gelecektir. :D

Bu arada şimdi baktım kız 95'liymiş benden 1 yaş küçük 😱
Geçen google en çok arananlara girmiş popülaritesi artmış baya :D

Şu kızı bu kadar büyütmeniz. :( Hayır güzel görmesek kraliçe seçeceğiz kızı. :D Leyla bile bundan iyidi. :D

miss-turkey-2014-ucuncusu-aybuke-pusat.jpg

Çok heyecanlı bir yerde bitti, gelecek haftayı iple çekiyorum. :D Acaba araba gidince lastik patlayacak mı, radyatörde su bitecek mi, ileride benzinlik var mı? Bütün bu sorularımıza gelecek hafta yanıt bulacağız. :)
Ahahah Revan sen beni öldürcen en sonunda. :F :F :F

Uzun lafın kısası üşüyoruz Ender. :(

Ender gittiğine göre dizinin en güzel kızı Sırayla Beren, Eylül, Mira, Eda. Dağılabiliriz. :D

Aynen. :D

Sahi o nerelerde temelli gitti mi Ayşe de görünmedi daha galiba. :D

Sanki çok da önemliler de neden dert ettiysem şimdi :F
Ayşe et dökülmesinden hastaneye kaldırıldı. Kızın kemikleri görünüyordu artık. :D Biraz daha dursa antomi derslerinde iskelet yerine kullanacaklar. :D

Forum İstatistikleri

Konular
176,272
Üyeler
8,560
Son Üye
Potak