Medcezir 32. Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yaman ile Mira'nın kumsal muhabbeti, kurdukları hayalleri iyiydi.
Yaman'ın Leyla'yı kıskanırken Yaman'a attığı tripleri iyi güldüm ama Yaman'ın bilerek Mira'nın üstüne gitmesine daha da güldüm.
Mira Yaman ile Leyla'yı öpüşürken hayal ederken kaza yaptı ve istemeden bir belayı, Turunç Nadir'i başlarına musallat etti hadi hayırlısı.
Sude-Kenan ilişkisi yavaş yavaş olacak.
Mira ile Yaman vuslata yakında erecekler gibi.
Tan tehlikesi de adım adım geliyor.
Kısacası bu bölüm beklediğimiz gibi süper bakalım son sahnelerde ne olacak?
[HASHTAG]#kaliteninadresimedcezir[/HASHTAG]

Bu gece Sude'nin ve Mira'nin çapkınlıklari gözden kaçmayacak gibi değildi hele Sude
Tan, Miran'nın onu aldattığıni düsünüp, Miraya iskence falan yapsın. ne de olsa deli.

Bu bölüm çok durgun ama nedense benim hoşuma gitti bayağı. An itibariyle de Sude-Kenan başladı!

Of be ne bölümdü!
Son zamanların en iyi bölümüydü emeği geçen herkesin ellerine sağlık. Turunç Nadir diziye büyük renk kattı. Hasan'ı da kaçırdı helal olsun.
Kürşat Alnıaçık müthiş bir oyunculuk sergiliyor beklenildiği gibi. Sude'nin Selim ve Ender'e olan kıskanç bakışlarından dolayı Kenan'la arasında yine bir şey geçeceğini anlamıştım ve yanılmadım. Bu sefer daha ateşlilerdi.
Tan kaçtı geliyor bu da demek ki dizide hareket bitmeyecek.
[HASHTAG]#kaliteninadresimedcezir[/HASHTAG] [HASHTAG]#tan[/HASHTAG] [HASHTAG]#turuncnadir[/HASHTAG] [HASHTAG]#sudekenan[/HASHTAG] [HASHTAG]#selimender[/HASHTAG]

Tan'ın gönderdiği not tek delil vardı o da gitti,dizi hem gerilimi hem romantizmi hem duygusallığı hem komikliği aynı anda veriyor insanın bünyesine zarar.

Fragmana göre daha durgundu. Ters köşe olduk yani birçok konuda.

Demek ki Türkiye de deli hastanesinden kaçmak zor birşey değil . Tan başardı

Hasretle beklediğimiz ekşınlı sahneler sonunda geldi mi ne.Kusursuz bölümlerden biriydi.
Yarın reytingler yine düşük gelirse yapacak birşey yok malesef.

Nasıl kaçtığını göstermediler yalnız. Flashback yaparak gösterirler nasıl kaçtığını.
Çöp arabası Flashback sahnesinde mi yer alıyordu yemek yiyorum kaçırmış olabilirim.

Ender'e bayılıyorum bu kadar zarif ve doğal bir kadın olamaz saçları yeter.

Çöp arabası Flashback sahnesinde mi yer alıyordu yemek yiyorum kaçırmış olabilirim.
O flashback sahnesi değil ki, normâl bir sahneydi. O flashback sahnesiyse, normâl olarak Mira'nın yakınında olması lazımdı. Ben de gözden kaçırmış olabilirim ya da o sahneyi flashback ile gösterecekler.

Bölüm gerçekten kusursuzdu da bölümler iyileştikçe reytingimiz düşüyor yarın ab'de 9'u geçeriz umarım.

O flashback sahnesi değil ki, normâl bir sahneydi. O flashback sahnesiyse, normâl olarak Mira'nın yakınında olması lazımdı. Ben de gözden kaçırmış olabilirim ya da o sahneyi flashback ile gösterecekler.
Ben çöp arabasıyla kaçış sahnesinden bahsetmiştim.Belliki çöp arabası hastaneye çöpleri almaya geldiğinde atladı arabaya

Bölüm için uzun uzun yorumlar yapmak şart oldu. Çok iyi bir bölüm.

Daha fazla beklemeyeceğim kavuşmamız çok yakında yazıyor notda.

Ender'n aynısından bi tane de ben istiyorum hayatımda

Diyordum sürekli gençlere daha fazla ağırlık vermeliler diye. Bölüm baştan sona harikaydı. Yarın ab'de 1. liğimizi alırız.