Medcezir 32. Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Araf

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
23,223
Puanı
1,060
afbcdn_sphotos_f_a-akamaihd-net_hphotos_ak_prn1_1234729_519773118100227_2031340869_n-jpg.14940

Star TV'de ekranlara gelen Çağatay Ulusoy ile Serenay Sarıkaya'nın başrolde yer aldığı Medcezir'in yeni bölümü hakkındaki yorumlarınızı bu konu altında dile getirebilirsiniz.

Medcezir'in 32. Bölümü bu akşam 20.00'de Star TV'de!​

Medcezir'in fragmanı neydi ya yeni bölüm çok iyi olacağa benziyor.Merakla bekliyoruz.:)

Son zamanlardaki en hareketli bölümlerden biri olacak. Belki de en hareketlisi. Çok iyi bir bölüm olacak yani. :)

Merakla bekliyoruz başlasa bir an önce. :D [HASHTAG]#bugungunlerdenmedcezir[/HASHTAG] [HASHTAG]#kaliteninadresimedcezir[/HASHTAG] [HASHTAG]#yamanmira[/HASHTAG] [HASHTAG]#merteylul[/HASHTAG] [HASHTAG]#turuncnadir[/HASHTAG] [HASHTAG]#sudekenan[/HASHTAG]

Tan, Mira’ya “kavuşmak” için napacak heyecan dorukta,Tan'lı sahneler yine bizi gereceğe benziyor.:)

1. fragmanı ilk çıktığında izlemiştim ve yine normal bir bölüm olur diye düşünmüştüm açıkçası fakat az önce ( ancak vakit buldum.:X ) 2.fragmanı izledim ve cidden güzel bölüm olacak. Son zamanlardaki durağanlık bozulacak en azından. Özlediğim heyecan geri geliyor.:D Dizi sıkmaya başlamıştı yoksa. :D

1. fragmanı ilk çıktığında izlemiştim ve yine normal bir bölüm olur diye düşünmüştüm açıkçası fakat az önce ( ancak vakit buldum.:X ) 2.fragmanı izledim ve cidden güzel bölüm olacak. Son zamanlardaki durağanlık bozulacak en azından. Özlediğim heyecan geri geliyor.:D Dizi sıkmaya başlamıştı yoksa. :D
Oo sayın editörüm sizi buralarda görmek ne güzel. :D Yorumlarını eksik etme biz de süper bir bölüm bekliyoruz. :D [HASHTAG]#bugungunlerdenmedcezir[/HASHTAG] [HASHTAG]#kaliteninadresimedcezir[/HASHTAG]

Oo sayın editörüm sizi buralarda görmek ne güzel. :D Yorumlarını eksik etme biz de süper bir bölüm bekliyoruz. :D [HASHTAG]#bugungunlerdenmedcezir[/HASHTAG] [HASHTAG]#kaliteninadresimedcezir[/HASHTAG]
Valla ara sıra geliyorum.:X Hiç kaçırmadan izliyorum diziyi de yorum konusunda sıkıntım var.:D

Sözde Medcezir konularına yorumlar yapacak olan @Reytinger, en sonunda teşrif edebildi. :D
Diziyi izliyorum da yorum konusunda gelişmem gerek.:D Bir de dizi bitince geç oluyor gelemiyorum yarın da yapamıyorum.:X Yavaş yavaş alışacağım.:D

Valla ara sıra geliyorum.:X Hiç kaçırmadan izliyorum diziyi de yorum konusunda sıkıntım var.:D

Diziyi izliyorum da yorum konusunda gelişmem gerek.:D Bir de dizi bitince geç oluyor gelemiyorum yarın da yapamıyorum.:X Yavaş yavaş alışacağım.:D
Dert etme. Bak mesela @Yakamoz-Asi, @Billy Kane ve @RevaN anında yorum yapmıyor, sonradan yapıyor. @Yakamoz-Asi'nin işi belli olmuyor gerçi. Sıkıntı yapma, her türlü yorum yap. Sonradan yorum yapan çok kişi var. Senin gibi yorum yapmayan var yani aynı zamanda. Mesela @hayret bi şey o kişilerden biri. @ABAY_06'yı da sayabiliriz. Daha var ama sayamadım. Böylece etiketlemiş oldum ve konuya çağırmış oldum bir bakıma. Etiket böyle yapılır işte. :)

Dert etme. Bak mesela @Yakamoz-Asi, @Billy Kane ve @RevaN anında yorum yapmıyor, sonradan yapıyor. @Yakamoz-Asi'nin işi belli olmuyor gerçi. Sıkıntı yapma, her türlü yorum yap. Sonradan yorum yapan çok kişi var. Senin gibi yorum yapmayan var yani aynı zamanda. Mesela @hayret bi şey o kişilerden biri. @ABAY_06'yı da sayabiliriz. Daha var ama sayamadım. Böylece etiketlemiş oldum ve konuya çağırmış oldum bir bakıma. Etiket böyle yapılır işte. :)
Beni artık yapanlar grubuna alabilirsin.:D
Etiketler iyi oldu.:X

Yapanlar grubuna yeni haftalarda dahil olursun artık. @Bully ile @sürgünüm var sanırım sürekli yorumlayan. Kendimi etikelemeye gerek yok. Üç kişiyiz. Ben, @Bully ve @sürgünüm. Bazen sadece ben ve @Bully yorumladığımız oluyor. İleride artar umarım. :D
Diziyi izleyen birkaç kişi daha var aslında forumda ama üşenip yorum yapmıyorlar işte sanki ellerine yapışacak. :D [HASHTAG]#bugungunlerdenmedcezir[/HASHTAG] [HASHTAG]#kaliteninadresimedcezir[/HASHTAG]

Bundan sonra her Cuma burdasın ona göre. :D Konunun yorum sayısı artsın diye söylemiyorum. Seni zaten göremiyorum özlüyoruz yani bari medcezir bahanesiyle bir şeyler paylaşmış oluruz birlikte. :D
[HASHTAG]#bugungunlerdenmedcezir[/HASHTAG] [HASHTAG]#kaliteninadresimedcezir[/HASHTAG]

Bundan sonra her Cuma burdasın ona göre. :D Konunun yorum sayısı artsın diye söylemiyorum. Seni zaten göremiyorum özlüyoruz yani bari medcezir bahanesiyle bir şeyler paylaşmış oluruz birlikte. :D
[HASHTAG]#bugungunlerdenmedcezir[/HASHTAG] [HASHTAG]#kaliteninadresimedcezir[/HASHTAG]
Haftaya Cuma kesin burdayım inşallah. 2.yazılılar da bitiyor.:D