Star TV'de ekranlara gelen Çağatay Ulusoy ile Serenay Sarıkaya'nın başrolde yer aldığı Medcezir'in yeni bölümü hakkındaki yorumlarınızı bu konu altında dile getirebilirsiniz.
Medcezir'in 32. Bölümü bu akşam 20.00'de Star TV'de!
Oo sayın editörüm sizi buralarda görmek ne güzel. Yorumlarını eksik etme biz de süper bir bölüm bekliyoruz. [HASHTAG]#bugungunlerdenmedcezir[/HASHTAG] [HASHTAG]#kaliteninadresimedcezir[/HASHTAG]1. fragmanı ilk çıktığında izlemiştim ve yine normal bir bölüm olur diye düşünmüştüm açıkçası fakat az önce ( ancak vakit buldum. ) 2.fragmanı izledim ve cidden güzel bölüm olacak. Son zamanlardaki durağanlık bozulacak en azından. Özlediğim heyecan geri geliyor. Dizi sıkmaya başlamıştı yoksa.
Valla ara sıra geliyorum. Hiç kaçırmadan izliyorum diziyi de yorum konusunda sıkıntım var.Oo sayın editörüm sizi buralarda görmek ne güzel. Yorumlarını eksik etme biz de süper bir bölüm bekliyoruz. [HASHTAG]#bugungunlerdenmedcezir[/HASHTAG] [HASHTAG]#kaliteninadresimedcezir[/HASHTAG]
Diziyi izliyorum da yorum konusunda gelişmem gerek. Bir de dizi bitince geç oluyor gelemiyorum yarın da yapamıyorum. Yavaş yavaş alışacağım.Sözde Medcezir konularına yorumlar yapacak olan @Reytinger, en sonunda teşrif edebildi.
Dert etme. Bak mesela @Yakamoz-Asi, @Billy Kane ve @RevaN anında yorum yapmıyor, sonradan yapıyor. @Yakamoz-Asi'nin işi belli olmuyor gerçi. Sıkıntı yapma, her türlü yorum yap. Sonradan yorum yapan çok kişi var. Senin gibi yorum yapmayan var yani aynı zamanda. Mesela @hayret bi şey o kişilerden biri. @ABAY_06'yı da sayabiliriz. Daha var ama sayamadım. Böylece etiketlemiş oldum ve konuya çağırmış oldum bir bakıma. Etiket böyle yapılır işte.Valla ara sıra geliyorum. Hiç kaçırmadan izliyorum diziyi de yorum konusunda sıkıntım var.
Diziyi izliyorum da yorum konusunda gelişmem gerek. Bir de dizi bitince geç oluyor gelemiyorum yarın da yapamıyorum. Yavaş yavaş alışacağım.
Beni artık yapanlar grubuna alabilirsin.Dert etme. Bak mesela @Yakamoz-Asi, @Billy Kane ve @RevaN anında yorum yapmıyor, sonradan yapıyor. @Yakamoz-Asi'nin işi belli olmuyor gerçi. Sıkıntı yapma, her türlü yorum yap. Sonradan yorum yapan çok kişi var. Senin gibi yorum yapmayan var yani aynı zamanda. Mesela @hayret bi şey o kişilerden biri. @ABAY_06'yı da sayabiliriz. Daha var ama sayamadım. Böylece etiketlemiş oldum ve konuya çağırmış oldum bir bakıma. Etiket böyle yapılır işte.
Yapanlar grubuna yeni haftalarda dahil olursun artık. @Bully ile @sürgünüm var sanırım sürekli yorumlayan. Kendimi etikelemeye gerek yok. Üç kişiyiz. Ben, @Bully ve @sürgünüm. Bazen sadece ben ve @Bully yorumladığımız oluyor. İleride artar umarım.Beni artık yapanlar grubuna alabilirsin.
Etiketler iyi oldu.
İnşallah artar.
Diziyi izleyen birkaç kişi daha var aslında forumda ama üşenip yorum yapmıyorlar işte sanki ellerine yapışacak. [HASHTAG]#bugungunlerdenmedcezir[/HASHTAG] [HASHTAG]#kaliteninadresimedcezir[/HASHTAG]
Aynen.Diziyi izleyen birkaç kişi daha var aslında forumda ama üşenip yorum yapmıyorlar işte sanki ellerine yapışacak.
Dizi başladığından beri sadece iki hafta yoktum el insaf Ben daimi yorumcu sayılırım.
Bundan sonra her Cuma burdasın ona göre. Konunun yorum sayısı artsın diye söylemiyorum. Seni zaten göremiyorum özlüyoruz yani bari medcezir bahanesiyle bir şeyler paylaşmış oluruz birlikte.Aynen.
Haftaya Cuma kesin burdayım inşallah. 2.yazılılar da bitiyor.Bundan sonra her Cuma burdasın ona göre. Konunun yorum sayısı artsın diye söylemiyorum. Seni zaten göremiyorum özlüyoruz yani bari medcezir bahanesiyle bir şeyler paylaşmış oluruz birlikte.
[HASHTAG]#bugungunlerdenmedcezir[/HASHTAG] [HASHTAG]#kaliteninadresimedcezir[/HASHTAG]
Ben reklam aralarında yorumluyorum genelde.