Evet sen söyleyince fark ettim şimdi.Star'dan beklenmeyecek hareket.
![]()
Doğru haklısın Ay Yapım bu toplara girmezdi. Star fark etmediyse eğer dediğin gibi Ay Yapım'ın başı ağrır baya.Yalnız diziyi Star TV değil, Ay Yapım yapıyor. Ay Yapım'dan beklenmeyecek diyelim ama tabi Star TV onayladı. Star TV'nin bu ince ayrıntıyı farkettiğini sanmıyorum.![]()
Kalitesini düşürsün demekten başka diycek bi şey de yok.@yakup09 Kayıp'taki Kerem Medcezir'e konuk oldu ne diyorsun bu işe?![]()
Doğru haklısın Ay Yapım bu toplara girmezdi. Star fark etmediyse eğer dediğin gibi Ay Yapım'ın başı ağrır baya.![]()
Hı hı.Kalitesini düşürsün demekten başka diycek bi şey de yok.![]()
Hı hı.Düşman diziye konuk olmuş bir de.
![]()
Tanı'ı nerden bulmuşsa acaba. Yani piyano dersi alacak başka adam mı yok?Tan abisinden ders alıyor. Mira'nın belalısından yani.![]()
Tanı'ı nerden bulmuşsa acaba. Yani piyano dersi alacak başka adam mı yok?![]()
Tanı'ı nerden bulmuşsa acaba. Yani piyano dersi alacak başka adam mı yok?![]()
Annesi yardımıyla. Orada çalışıyordu yanlış hatırlamıyorsam.![]()
Tan'dan piyano dersi almasının dışında bir rolü olacak mı acaba merak ettim.Annesi o hastanede calismiyor mu? Oradan bulmustur![]()
Tan'dan piyano dersi almasının dışında bir rolü olacak mı acaba merak ettim.
Konuk oyuncu Erhan Can Kartal diye yazıyordu yeni bölüm başlarken. Kendisi Muhteşem Yüzyıl ve Kayıp gibi dizilerde yer almış başarılı bir oyuncu. Medcezir'e konuk olması da önemli bir artı. Önü açık bu çocuğun.Çok kısıtlı bir rolü olduğuna göre, çok sahnesi olacağını sanmıyorum. Dizinin sondaki jeneriğinde "bölüm oyuncuları" diye geçiyordu hani, orada geçmiştir ismi. Geçici rolü var, en azından "Medcezir'de rol aldım" diyebilecek.![]()