Medcezir 26.Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Özgür
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Özgür

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
29,284
Puanı
1,060

Başrollerinde Çağatay Ulusoy ve Serenay Sarıkaya'nın olduğu Medcezir'in yeni bölümüyle ilgili düşüncelerinizi bu başlık altında yazabilirsiniz.

MEDCEZİR YENİ BÖLÜMÜYLE BU AKŞAM 20.00'DA STAR'DA!

536702_504132292997643_614175032_n.jpg

Durgun başladı bölüm ve durgun geçecek gibi. :T: Asım Şekip Kaya Sude'nin dediklerini duymuş ya la. :D

Suzan botoks mu yaptırmış yoksa kalemle mi çizmiş kaşını? :F

Dizide bir hata yakaladım söylesem keyfinizi kaçırmış olurmuyum?:)
Yok dizi bu hata olur niye kaçsın? :D

Ben de konusunu açmıştım zaten telefon hatası olunca.

Dizide bence asıl mantık hataları oluyor. Yaman bir yere gidince sırt çantasını alıp gidiyor ama hergün yeni kıyafet giyiyor. Yaman Serezlerden bir şey kabul etmemek için özen gösteriyor. Kendisinin de bu kadar elbise alacak parası yok.

Yok dizi bu hata olur niye kaçsın? :D

Ben de konusunu açmıştım zaten telefon hatası olunca.

Dizide bence asıl mantık hataları oluyor. Yaman bir yere gidince sırt çantasını alıp gidiyor ama hergün yeni kıyafet giyiyor. Yaman Serezlerden bir şey kabul etmemek için özen gösteriyor. Kendisinin de bu kadar elbise alacak parası yok.
Reyhan Arsen ile konuşurken Ender'de oje yoktu eve geldi siyah oje vardı.:)

Tan göründü sevinsem mi üzülsem mi bilemedim. :D Yemek mahvoldu maalesef doğal olarak o kadar birbirine düşman kişiyi bir araya toplarsanız olacağı o. :D

Eylül'ün babasının Mert'e karşı olan tavırları gereksizdi ve hoşuma gitmedi. Yazık çocuk mahçup oldu o kadar kişi içerisinde. Aynı şekilde Eylül'ün Gamze'ye karşı olan tavırları da gereksiz uzadı. Gamze'ye üzülüyorum yani Eylül onu her terslediğinde. Gerçi Allah korusun benim annem ölse babam başka biriyle evlense ben ne yapardım bilemem.

Hale Orkun'a iyi yaptı. Bir de "Ben buraya zaten hepinizden nefret ediyorum demek için gelmiştim" sözü güldürdü. :D

Farkeden oldu mu bilmiyorum ama Medcezir'de ağır bir gönderme yaptılar. Berkin Elvan için yaptılar hatta. Selim, ekmekle giden bir çocuğu yanına çekti ve "karşına iyi şeyler çıkmayabilir" diye ikaz etti.

Farkeden oldu mu bilmiyorum ama Medcezir'de ağır bir gönderme yaptılar. Berkin Elvan için yaptılar hatta. Selim, ekmekle giden bir çocuğu yanına çekti ve "karşına iyi şeyler çıkmayabilir" diye ikaz etti.
Evet sen söyleyince fark ettim şimdi. :) Star'dan beklenmeyecek hareket. :)