Medcezir 26.Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Özgür
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Berkin Elvan için sahne çekmişlerdi. Çocuk ekmek alıyordu...

Bakalım Kenan'ın çıkması, Ada'nın gelişi ve Tan diziye hareket katabilecek mi? :) Açıkçası senarist ciddi bir konu sıkıntısı çekiyor.

Evet sen söyleyince fark ettim şimdi. :) Star'dan beklenmeyecek hareket. :)

Yalnız diziyi Star TV değil, Ay Yapım yapıyor. Ay Yapım'dan beklenmeyecek diyelim ama tabi Star TV onayladı. Star TV'nin bu ince ayrıntıyı farkettiğini sanmıyorum. :D

Elinde ekmek olan çocuk..Ne çıkacağı belli olmaz...Süper bir gönderme:)

Yalnız diziyi Star TV değil, Ay Yapım yapıyor. Ay Yapım'dan beklenmeyecek diyelim ama tabi Star TV onayladı. Star TV'nin bu ince ayrıntıyı farkettiğini sanmıyorum. :D
Doğru haklısın Ay Yapım bu toplara girmezdi. Star fark etmediyse eğer dediğin gibi Ay Yapım'ın başı ağrır baya. :D

Kurt Seyit ve Şura kahve molalarında yazılan bir Medcezir bölümünün daha sonuna geldik.Haftaya yeniden sıkıcı bir bölümle görüşmek üzere...:)

Bu bölüm çok sıkıcıydı.. Sude ile Asım'dan bizene ! İster koklaşsınlar,ister oynaşsınlar...:)

Bölüm genel olarak durgundu ama yine de eglendirici taraflari vardi.

Özellikle Sedef'in Faruk'a takildigi sahneler güzeldi. Güldürdü :D

Sude-Asim evlenecekler anlasildi nokta net. :)

Ama Sude'nin yüzü morardi ya o kapak'tan sonra Sedef fena kapak yapmis hahahah :D

Tan'in geri dönecek olmasi, Kenan'in Serez'lerde kalmasi ve Ada'nin gelmesiyle gelecek hafta dizi umarim hareketlenir. Özellikle Kenan bence sinirleri gerecektir. :)

Ha bu arada unutmadan yazayim Ekmek göndermesi cuk oturdu ellerine saglik yazanin :D

Doğru haklısın Ay Yapım bu toplara girmezdi. Star fark etmediyse eğer dediğin gibi Ay Yapım'ın başı ağrır baya. :D

Çok inceden bir gönderme yaptıkları için, o kadar da takılmazlar mevzuya. Aynen devam ederler. Bu konuda ceza alırlarsa eğer, bu konuda ceza alındığı basına sıçrarsa, ki zaten basına her şey sıçrıyor, işte o zaman iyi şeyler olmayabilir. Baş ağrıması gibi bir dertte yok yani. Böyle bir şey olmaz. Gündemdeki konuyu işlediler ve sahaya sürdüler. Hem böyle bir durumda hem halkın tebriki devreye girer ve ceza gibi bir durumda da, Medcezir'i iyi bir şekilde destekler. :)

Dün ki sofra sahnesi bence iyiydi. Herkes birbirine atifta bulundu. Sonunda patlak verdi. Iyi oldu. :D

Tan'dan piyano dersi almasının dışında bir rolü olacak mı acaba merak ettim.

Çok kısıtlı bir rolü olduğuna göre, çok sahnesi olacağını sanmıyorum. Dizinin sondaki jeneriğinde "bölüm oyuncuları" diye geçiyordu hani, orada geçmiştir ismi. Geçici rolü var, en azından "Medcezir'de rol aldım" diyebilecek. :)

Çok kısıtlı bir rolü olduğuna göre, çok sahnesi olacağını sanmıyorum. Dizinin sondaki jeneriğinde "bölüm oyuncuları" diye geçiyordu hani, orada geçmiştir ismi. Geçici rolü var, en azından "Medcezir'de rol aldım" diyebilecek. :)
Konuk oyuncu Erhan Can Kartal diye yazıyordu yeni bölüm başlarken. Kendisi Muhteşem Yüzyıl ve Kayıp gibi dizilerde yer almış başarılı bir oyuncu. Medcezir'e konuk olması da önemli bir artı. Önü açık bu çocuğun. :)