Medcezir 21. Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yeni bölüme az kaldi. Güzel bir bölüm olacak gibi hissediyorum

Yaman'ın eski evine geri dönmesiyle birlikte dizi biraz daha hareketlenecek. En azından fragmanda gördüğümüz kadarıyla bu böyle oluyor. Yaman ile Mira aşkı tekrar alevleniyor. Kimi zaman iyi, kimi zaman kötü olaylarıyla damgasını vuracak bir bölüm geliyor. İyi bir bölüm olmasını bekliyorum ve öyle olacağını da düşünüyorum.

Yamanı eski evinde öyle çekmişler ki sanki 20 yıl o evde kalmıyordu

Son sahne süperdi bence.
Yaman Mira aşkı daha da iyileşti bu durumla.
Umarım çok daha iyi olur.

Tatil yerine gittiklerinde Orkun ve Hale'yi görünce ne olacak acaba?

Ve bir de şu fragmanda yer alan müzik süper. Bunu kullandılar 2 bölümdür. Çok seviyorum.

Yamanı eski evinde öyle çekmişler ki sanki 20 yıl o evde kalmıyordu

Rahatlıktan çıkıp, rahat olmayan bir yere yerleşmek mi? Kim olsa, o duruma düşerdi. Şaşırılacak bir durum yok aslında.

Yorum konusunu görmemişim, kimsede yorum yapmamış.

Öncelikle bölüm fena değildi olay yoktu ama sahnelerde hiç sıkmadı. Dizide gençlerin sahnelerini çoğaltmalılar, ailelerin sahneleri daha fazlaydı o sahneler sıkıcıydı birtek. Gelecek bölümün daha hareketli olacağını düşünüyorum tatilde baya olaylar bekliyorum, hadi bakalım.

Bu arada 'Bir Küçük Eylül Meselesi' filminin tanıtımını yaptılar bayağı.

Bu arada 'Bir Küçük Eylül Meselesi' filminin tanıtımını yaptılar bayağı.

Çok inceden mesajı da verdiler ve bu da çok zekice. Eylül karakteri de olmasaydı eğer, bu kadar ince bir tanıtım yapamazdılar. Çok zor yani.

Kesin olacaktır.
Hele de Yaman ve Mira'nın arası iyice iyileşmişken.
Süper olacak.
Biz de onlara bakıp mutlu oluruz artık.

Mutluluktan ağzımız yırtılacak, o derece tebessüm ederiz artık yeni bölümde.

İnşallah.

O değil de okul Medcezir sayesinde erken geçecek. Her gün diziyi düşünsem her hafta okul bitiririm.

Üniversite için gaza getiren dizilerden biri. İnsanın üniversiteye gidesi geliyor ve zaten ne olursa olsun, gideceğim de.

Üniversite için gaza getiren dizilerden biri. İnsanın üniversiteye gidesi geliyor ve zaten ne olursa olsun, gideceğim de.
Kemerburgaz Üniversitesi'ne gitmek istiyor insan.
Eğer dizi 4 sezon olursa ve ben de sınıfta kalmadan devam edersem gitmek isterim.

Kemerburgaz Üniversitesi'ne gitmek istiyor insan.
Eğer dizi 4 sezon olursa ve ben de sınıfta kalmadan devam edersem gitmek isterim.

Forumumuzda o üniversiteye giden de var ve o üniversiteye giden de, ne şanslı.