Medcezir 21. Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Araf

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
23,744
Puanı
1,060
afbcdn_sphotos_f_a-akamaihd-net_hphotos_ak_prn1_1234729_519773118100227_2031340869_n-jpg.14940

Star TV'de ekranlara gelen Çağatay Ulusoy ile Serenay Sarıkaya'nın başrolde yer aldığı Medcezir'in yeni bölümü hakkındaki yorumlarınızı bu konu altında dile getirebilirsiniz.

Medcezir'in 21. Bölümü bu akşam 20.00'de Star TV'de!​

Yaman'ın eski evine geri dönmesiyle birlikte dizi biraz daha hareketlenecek. En azından fragmanda gördüğümüz kadarıyla bu böyle oluyor. Yaman ile Mira aşkı tekrar alevleniyor. Kimi zaman iyi, kimi zaman kötü olaylarıyla damgasını vuracak bir bölüm geliyor. İyi bir bölüm olmasını bekliyorum ve öyle olacağını da düşünüyorum. :)

Yamanı eski evinde öyle çekmişler ki sanki 20 yıl o evde kalmıyordu :T:

Son sahne süperdi bence.:D Yaman Mira aşkı daha da iyileşti bu durumla.:) Umarım çok daha iyi olur.:)
Tatil yerine gittiklerinde Orkun ve Hale'yi görünce ne olacak acaba? :)

Ve bir de şu fragmanda yer alan müzik süper. Bunu kullandılar 2 bölümdür. Çok seviyorum.:)

Yorum konusunu görmemişim, kimsede yorum yapmamış. :D
Öncelikle bölüm fena değildi olay yoktu ama sahnelerde hiç sıkmadı. Dizide gençlerin sahnelerini çoğaltmalılar, ailelerin sahneleri daha fazlaydı o sahneler sıkıcıydı birtek. Gelecek bölümün daha hareketli olacağını düşünüyorum tatilde baya olaylar bekliyorum, hadi bakalım. :D

Forum İstatistikleri

Konular
176,284
Üyeler
8,560
Son Üye
Fato