Star TV'de ekranlara gelen Çağatay Ulusoy ile Serenay Sarıkaya'nın başrolde yer aldığı Medcezir'in yeni bölümü hakkındaki yorumlarınızı bu konu altında dile getirebilirsiniz.
Medcezir'in 21. Bölümü bu akşam 20.00'de Star TV'de!
Yamanı eski evinde öyle çekmişler ki sanki 20 yıl o evde kalmıyordu![]()
Bu arada 'Bir Küçük Eylül Meselesi' filminin tanıtımını yaptılar bayağı.![]()
Güzeldi ama.Çok inceden mesajı da verdiler ve bu da çok zekice. Eylül karakteri de olmasaydı eğer, bu kadar ince bir tanıtım yapamazdılar. Çok zor yani.![]()
Güzeldi ama.14 Şubat'ta vizyona gireceğini daha yeni öğrendim.
Fragmanlarda izlemeden kapatıyodum.
![]()
İşin yoksa haftayı bekle.Diyaloglar iyi olunca, tabi ki güzel gelir.![]()
İşin yoksa haftayı bekle.Ama 14 Şubat'a denk gelmesi süper oldu.
![]()
Kesin olacaktır.Harbiden tam da 14 Şubat'a denk geliyor yeni bölüm. Bu da demek oluyor ki, çok özel bir bölüm olacak, yani olmalı.![]()
Kesin olacaktır.Hele de Yaman ve Mira'nın arası iyice iyileşmişken.
Süper olacak.
Biz de onlara bakıp mutlu oluruz artık.
![]()
İnşallah.Mutluluktan ağzımız yırtılacak, o derece tebessüm ederiz artık yeni bölümde.![]()
İnşallah.
O değil de okul Medcezir sayesinde erken geçecek. Her gün diziyi düşünsem her hafta okul bitiririm.![]()
Kemerburgaz Üniversitesi'ne gitmek istiyor insan.Üniversite için gaza getiren dizilerden biri. İnsanın üniversiteye gidesi geliyor ve zaten ne olursa olsun, gideceğim de.![]()
Kemerburgaz Üniversitesi'ne gitmek istiyor insan.Eğer dizi 4 sezon olursa ve ben de sınıfta kalmadan devam edersem gitmek isterim.
![]()
@Almila gidiyordu sanırsam. Çok şanslı.Forumumuzda o üniversiteye giden de var ve o üniversiteye giden de, ne şanslı.![]()