Medcezir 21. Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bölümü genel olarak begenmedim diyebilirim ama baya cok mesaj verildi.

Yaman'in Tozluderedeki yoksul hayati bire bir izleyiciye yansitildi. Hayatta hic birsey aslinda göründügü gibi güllük gülistanlik olmadigini, zorluklar oldugunu gösterdi.

"Soguk su'dan sicak su'ya elini sokmayacagim" lafinin aslinda ne kadar zor bir sey oldugunu da gösterdi mesela. Hayatin pahali oldugunu ve cabalamak gerektigini, kolay para kazanilmadigini, hayatin haksizliklarla dolu oldugunu gösterdi.

Yaman'in isten kovulmasi buna kanit, Mira'nin soguk su ile elini yikamasi, Eylül'ün bile elektrik olayindan etkilenmesi.

Ender-Selim arasi limoni ama düzelir. Selim ne yapmak istiyor daha tam cözemedim ama sonunda basarili olacak buna eminim.

Sude kozlarini artik oynasa iyi olacak, diziye hareket gelsin.

Hasan'a iyi kapak oldu, iyi geri cevap verdi Yaman. :)

Bir Eylül Meselesi filminin tanitimi cok iyi yapildi :)

Son sahne bölüme olan olumsuzlugumu kurtardi ve gelecek hafta icin bir nebze de olsa umut verdi diyebilirim.

Diziye acil olarak hareket gerekli. Senarist ne yapmaya calisiyor bilmiyorum ama derhal bir care bulmasi gerek. Ayrica diziye müzik takvsiyesi lazim. Bazi sahneler cok sessiz geciyor.

Reis geçen hafta seninle dizi hakkında konuşmak keyifliydi ama bu hafta ben Beşiktaş maçını izledim.Haftaya bu sohbetleri istersen tekrarlayabiliriz @Arslan Bey

@Almila gidiyordu sanırsam. Çok şanslı.:D
Dizi ne kadar sürer? :D

Ben açtığım konuda da söylemiştim @Almila'nın gittiğini. Hiç gözükmüyor, özletti kendini. :(

Dizi, reytingin elverdiği sürece sürer. Reyting desek, bol. Kitle desek, çok. Daha ne? Senaryo var daha. Ece Yörenç'in yazdığı dizilere bakarsak her türlü uzun sürebileceğini görürüz. Abartıyorum belki ama 5-6 sezon bile sürebilir. :)

Ben açtığım konuda da söylemiştim @Almila'nın gittiğini. Hiç gözükmüyor, özletti kendini. :(

Dizi, reytingin elverdiği sürece sürer. Reyting desek, bol. Kitle desek, çok. Daha ne? Senaryo var daha. Ece Yörenç'in yazdığı dizilere bakarsak her türlü uzun sürebileceğini görürüz. Abartıyorum belki ama 5-6 sezon bile sürebilir. :)
Doğru benden daha az giriyo.:(
Aynen kitlede sorun yok.:D Reyting de orantılı zaten.:D İnşallah sürer.:) Ama tadında bırakmak isteye de biliriler.:) 4 sezon iyi bence. Ama o zaman ben yetişemem üniversiteye o zaman 5 iyi.:X:X

Hilal nasıl gidiyor? 😱 Çok cahilim, açsana biraz? :(

Reis geçen hafta seninle dizi hakkında konuşmak keyifliydi ama bu hafta ben Beşiktaş maçını izledim.Haftaya bu sohbetleri istersen tekrarlayabiliriz @Arslan Bey

Olur tabi ki, bence de keyifliydi. Her zaman tekrar edebiliriz. :)

Doğru benden daha az giriyo.:(
Aynen kitlede sorun yok.:D Reyting de orantılı zaten.:D İnşallah sürer.:) Ama tadında bırakmak isteye de biliriler.:) 4 sezon iyi bence. Ama o zaman ben yetişemem üniversiteye o zaman 5 iyi.:X:X

Uzun zamandır hiç girmiyor, sen daha çok giriyorsun. :(

Dahası da olmalı aslında. Mesela Yaman'ın mesleğe atılışları gibisinden. :)

Tabi ki.:) Zaten gerçek hayat da öyle.:D Aksiyon gerek.:X

Hareketlilik gerek tabi. Sırf duygusala bağlasalar olayı, o zaman tadı kaçardı. Bizimkiler çok yavaş yalnız. Yabancı dizi olsaydı eğer, farklı bir boyut kazandırmışlardı hemen. Anladın sanırım ne demek istediğimi. :)

Arkadaşım bu nedir ya. :(

Ben ilk bölümlerini özledim dizinin. Resmen boş boş bir bölümdü. Günlük rutin hayatı anlatıyor bize.

Karadayı böyle mi yahu? Her dakikası heyecan her dakikası yürek hoplatıyor. Ece'yi Ece yapan Melek'miydi yani?

İzlemem diyemem devam ederim gençlik dizilerini severim. Ama böyle devam ederse düşüş kaçınılmaz gerçekten. Dizideki sıcaklık hala kendine bağlıyor insanı orası ayrı. Ama düzelmezse gelecek sene durumu İntikamdan farklı olmaz malesef. :)

Arkadaşım bu nedir ya. :(

Ben ilk bölümlerini özledim dizinin. Resmen boş boş bir bölümdü. Günlük rutin hayatı anlatıyor bize.

Karadayı böyle mi yahu? Her dakikası heyecan her dakikası yürek hoplatıyor. Ece'yi Ece yapan Melek'miydi yani?

İzlemem diyemem devam ederim gençlik dizilerini severim. Ama böyle devam ederse düşüş kaçınılmaz gerçekten. Dizideki sıcaklık hala kendine bağlıyor insanı orası ayrı. Ama düzelmezse gelecek sene durumu İntikamdan farklı olmaz malesef. :)
@takas'da aynı yorumu yapmıştı. :A 😱