Valla TV8'e de bayılmam ama bu ortamı ondan başka bir kanalda düşünemiyorum maalesef.Gördüm bende![]()
Valla TV8'e de bayılmam ama bu ortamı ondan başka bir kanalda düşünemiyorum maalesef.Gördüm bende![]()
Keşke Star TV'ye transfer olsa Kırmızı Oda.Valla TV8'e de bayılmam ama bu ortamı ondan başka bir kanalda düşünemiyorum maalesef.![]()
Başlamadan önce orada olsun isterdim ama artık çok geç. Zaten TV8'in de bu dizinin tutmasına büyük emeği var hakkını verelim.Keşke Star TV'ye transfer olsa Kırmızı Oda.![]()
Kırmızı Oda'dan sana kurtuluş yok alıntıdaki sahneye bak.
Neyse ki Mimikli Teyzeyi görmeden tüydük. Bu da bir şeydir.Başlamadan önce orada olsun isterdim ama artık çok geç. Zaten TV8'in de bu dizinin tutmasına büyük emeği var hakkını verelim.
------
Kırmızı Oda'dan sana kurtuluş yok alıntıdaki sahneye bak.@kerem
Yakında onu da görürsünüz merak etme.Neyse ki Mimikli Teyzeyi görmeden tüydük. Bu da bir şeydir.![]()
Bu yorumu yapmak için geç kaldın.Oha tanıtıma bak, efsane bir bölüm geliyor galiba? 😱 Bizimkiler iyice kötülemeye başladı. Gülben son bölümlerde iyice her şeye ağlayan, mızmızlanan bir tip oldu. Safiye'nin durum tanıtımda gördüğümüz gibi zaten...
Esat umarım o eve taşınmayı kabul etmez ve sert bir şekilde karşı çıkar. Artık Gülben'in iyiliği için o evden uzaklaşması gerekiyor.
İnci karakterine ısınamadım, hiç ilgimi çekmiyor. Yani gelmese de olurmuş cidden, diziye hiçbir katkısı yok.
İnci demişim, hiç demiyorsun ki İnci değil Rüya diyeBu yorumu yapmak için geç kaldın.![]()
Onu kast ettim zaten.İnci demişim, hiç demiyorsun ki İnci değil Rüya diye![]()
Rüya'ya hiç alışamadığımı çok belli etmişim.Onu kast ettim zaten.![]()
Rüya'ya bende alışamadım. Keşke gelmeseydi. İnci'nin yerini doldurmak için geldiği çok bariz bir şekilde bağırıyor. Han'ın partnere de ihtiyacı yoktu zaten. Safiye ve Gülben yetiyordu.Oha tanıtıma bak, efsane bir bölüm geliyor galiba? 😱 Bizimkiler iyice kötülemeye başladı. Gülben son bölümlerde iyice her şeye ağlayan, mızmızlanan bir tip oldu. Safiye'nin durum tanıtımda gördüğümüz gibi zaten...
Esat umarım o eve taşınmayı kabul etmez ve sert bir şekilde karşı çıkar. Artık Gülben'in iyiliği için o evden uzaklaşması gerekiyor.
İnci karakterine ısınamadım, hiç ilgimi çekmiyor. Yani gelmese de olurmuş cidden, diziye hiçbir katkısı yok.
Erayyyyyyy senin başka dizin yok muuuuuuAy üç kardeşin de 40 küsür bölüm boyunca terapiye gitmeyip sonra "bizi sevmiyorlar, biz yalnızız" diye ajitasyon yapması sıktı gerçekten. Gitmezseniz ve annenizin kopyası gibi yabani davranırsanız tabii sevilmezsiniz anlaması zor değil.
Bölüm erken bitti ne yapayım.Erayyyyyyy senin başka dizin yok muuuuuu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()