The_Erinch
Favori Üye
Ne zaman birleşecez bakalım.Bölüm erken bitti ne yapayım.![]()
Ne zaman birleşecez bakalım.Bölüm erken bitti ne yapayım.![]()
Zaten geçen hafta sinyalleri çaktılar yakındır.Ne zaman birleşecez bakalım.
Açıkçası bizim dizi için uzatmaları yersiz..Bu sorunların çözüm yollarının vurgulanması...artık konunun o yönde ilerlemesi lazım. O yüzden artık çakışmaları lazım.Zaten geçen hafta sinyalleri çaktılar yakındır.
Sayemizde size olan ilgide artacak.. Hadi iyisin 🤭Klinikte bu gece de sahne çekmişler/çekiyorlar lütfen salın bizi ya.Şu an evime tanımadığım misafir çocukları gelmiş de ortalığı dağıtıyor gibi hissediyorum.
@kerem @offensive @The_Erinch @Özgür
Ekli dosyayı görüntüle 110707
Ekli dosyayı görüntüle 110708
Kırmızı Oda'nın kendisine olan ilgiyi arttırması bomba bir oyuncu ve hikaye getirmesine bakar böyle şeylere ihtiyacı yok.Sayemizde size olan ilgide artacak.. Hadi iyisin 🤭
3-4 reytinge kadar düşen de Masumlar'dı zaten, haklısın.Klinikte bu gece de sahne çekmişler/çekiyorlar lütfen salın bizi ya.Şu an evime tanımadığım misafir çocukları gelmiş de ortalığı dağıtıyor gibi hissediyorum.
@kerem @offensive @The_Erinch @Özgür
Ekli dosyayı görüntüle 110707
Ekli dosyayı görüntüle 110708
Kırmızı Oda'nın konusundan çok buradasın bir de hala Allah'ın cezası diyorsun. Sevmediğin bir diziyle bu kadar içli dışlı olmanı gerçekten anlamıyorum.
İzlemiyorum ama arada sırada uzaktan takip ediyorum gidişatın daha ne kadar saçmaladığını merak ettiğim için.Kırmızı Oda'nın konusundan çok buradasın bir de hala Allah'ın cezası diyorsun. Sevmediğin bir diziyle bu kadar içli dışlı olmanı gerçekten anlamıyorum.Binnur Kaya konuk oluyor diye takip ediyorum deme sakın haftalardır diziyle ilgili her şeyi biliyorsun.
![]()
Yürü be Gülbennn 😭😭😭😭🥺🥺
Gülben mimikli teyzenin mimiklerinden terapiye nasıl odaklanacak?