Adamlık koktu...Rica ederim, ben hep buradayım...
Adamlık koktu...Rica ederim, ben hep buradayım...
Apartmanın gizli geçitleri olabilir.Şunları buldum.Hiç sorma, bunlar 2 saat 40 dakikada ne anlatıyorlar çok merak ediyorum...
AynenBölüm tam 2 saat 50 dakika sürdü yanlış hesaplamadıysam. Süresi çok uzun olmasına rağmen hiç sıkmadı dizi. TRT1'de olmasından kaynaklı herhalde sonda bile reklam vermeden bitti.
O derinliğin pek olmadığını hissediyordum zaten altığı reytingleri düşününce... Çok çok derinlikli ve kaliteli bir dizi olsaydı o kadar reyting almazdı...Apartmanın gizli geçitleri olabilir.Şunları buldum.
Ezgi mola ve eziyet ettiği karakter dışında hiç bir karakterin bir derinliği olmayan dizi.
- rabbim ne manyaklar yaratmış dedirten dizidir
4. BÖLÜM 2. FRAGMANI
@Özgür @Hachiko @Ahmed @Yiğitt @Aserat @Atlass @offensive @anniegrant @phoebebuffay @Alos @Emre Ozansoy @Angelica @The_Erinch ve diğer izleyen herkes...
@AngelicaFragmanda düşecek, düşecek diye gösterdikleri sahne ne çıktı... Neyse, sonuç olarak Safiye yere değdi ve bayılır orada.
Haftaya daha bir bomba sanki. Fragman yine iyi, ama şu şarkılar ile süreyi uzatmasalar çok daha iyi olacak. Dün 3. bölümü izleyeyim dedim, izle izle bitiremedim.