- Reaksiyon puanı
- 67,675
- Puanı
- 1,060
Çok dizim var bu sezon sınırımı çoktan aştım.İzlemelisin bence güzel bir işe benziyor. Gerçi dizide parlak yok senin ilgini çekmez.
Çok dizim var bu sezon sınırımı çoktan aştım.İzlemelisin bence güzel bir işe benziyor. Gerçi dizide parlak yok senin ilgini çekmez.
Bu sezon ben de kotamı doldurdum resmen.Çok dizim var bu sezon sınırımı çoktan aştım.
Hayır elli kez tekrarı verilir zaten sonra izle bunu.Bu diziyi o kadar merak ediyorum ki. Menajerimi Ara'nın özeti bitene kadar izlerim belki. Ya da sonuna kadar izlerim ne de olsa MA orijinalini izlediğim bir iş.
Salı 3 dizim oldu resmen.
Belli olmaz belki izlerim bunu.Hayır elli kez tekrarı verilir zaten sonra izle bunu.
Yeni diziler gerçekten çok iddialı geldi. Daha da gelecek olanlar var napcam bilmiyorum.Bu sezon ben de kotamı doldurdum resmen.
Zaten evdeyiz kır dizini, otur ve izle.Yeni diziler gerçekten çok iddialı geldi. Daha da gelecek olanlar var napcam bilmiyorum.
Aaa uzun süre duramam ben evde biliyorsun DARALIRIM.Zaten evdeyiz kır dizini, otur ve izle.
Pardon parlak yok mu dedin. @serhattİzlemelisin bence güzel bir işe benziyor. Gerçi dizide parlak yok senin ilgini çekmez.
Bilmez miyim. Sana gezmek olsun.Aaa uzun süre duramam ben evde biliyorsun DARALIRIM.
@serhatt Birkan‘ı sevmiyor diye düşündüm niyeyse.
Sevsin ya da sevmesin ama takım elbiseli hali fena.
Otur da izle o zaman.Sevsin ya da sevmesin ama takım elbiseli hali fena.
Menajerimi Ara varken maalesef.Otur da izle o zaman.
Call My Agent izledin zaten ne diye 150 dakika aynısını izleyesin.Menajerimi Ara varken maalesef.
Bunun kitabını okudum o zaman bunu izlememe de gerek yok bu nasıl mantık.Call My Agent izledin zaten ne diye 150 dakika aynısını izleyesin.
Seni sinir etmek için her türlü mantıksızlığı denerim.Bunun kitabını okudum o zaman bunu izlememe de gerek yok bu nasıl mantık.
Ama edemiyorsun bence uzatmayalım.Seni sinir etmek için her türlü mantıksızlığı denerim.
Bu ne be her şeye sen mi karar vereceksin.Ama edemiyorsun bence uzatmayalım.
Bunu parlaktan saymıyorum çünkü değil.
Doğru düşünmüşsün.
Azmış diyince kızıyor sonra. @ÖzgürSevsin ya da sevmesin ama takım elbiseli hali fena.