- Reaksiyon puanı
- 79,517
- Puanı
- 1,060
Çok dizim var bu sezon sınırımı çoktan aştım.İzlemelisin bence güzel bir işe benziyor.Gerçi dizide parlak yok senin ilgini çekmez.
![]()
Çok dizim var bu sezon sınırımı çoktan aştım.İzlemelisin bence güzel bir işe benziyor.Gerçi dizide parlak yok senin ilgini çekmez.
![]()
Bu sezon ben de kotamı doldurdum resmen.Çok dizim var bu sezon sınırımı çoktan aştım.![]()
Hayır elli kez tekrarı verilir zaten sonra izle bunu.Bu diziyi o kadar merak ediyorum ki. Menajerimi Ara'nın özeti bitene kadar izlerim belki. Ya da sonuna kadar izlerim ne de olsa MA orijinalini izlediğim bir iş.![]()
Salı 3 dizim oldu resmen.![]()
Belli olmaz belki izlerim bunu.Hayır elli kez tekrarı verilir zaten sonra izle bunu.![]()
Yeni diziler gerçekten çok iddialı geldi. Daha da gelecek olanlar var napcam bilmiyorum.Bu sezon ben de kotamı doldurdum resmen.![]()
Zaten evdeyiz kır dizini, otur ve izle.Yeni diziler gerçekten çok iddialı geldi. Daha da gelecek olanlar var napcam bilmiyorum.![]()
Aaa uzun süre duramam ben evde biliyorsun DARALIRIM.Zaten evdeyiz kır dizini, otur ve izle.![]()
Pardon parlak yok mu dedin.İzlemelisin bence güzel bir işe benziyor.Gerçi dizide parlak yok senin ilgini çekmez.
![]()
Bilmez miyim.Aaa uzun süre duramam ben evde biliyorsun DARALIRIM.![]()
@serhatt Birkan‘ı sevmiyor diye düşündüm niyeyse.
Sevsin ya da sevmesin ama takım elbiseli hali fena.
Otur da izle o zaman.Sevsin ya da sevmesin ama takım elbiseli hali fena.![]()
Menajerimi Ara varken maalesef.Otur da izle o zaman.![]()
Call My Agent izledin zaten ne diye 150 dakika aynısını izleyesin.Menajerimi Ara varken maalesef.![]()
Bunun kitabını okudum o zaman bunu izlememe de gerek yok bu nasıl mantık.Call My Agent izledin zaten ne diye 150 dakika aynısını izleyesin.![]()
![]()
Seni sinir etmek için her türlü mantıksızlığı denerim.Bunun kitabını okudum o zaman bunu izlememe de gerek yok bu nasıl mantık.![]()
Ama edemiyorsun bence uzatmayalım.Seni sinir etmek için her türlü mantıksızlığı denerim.![]()
Bu ne be her şeye sen mi karar vereceksin.Ama edemiyorsun bence uzatmayalım.![]()
Bunu parlaktan saymıyorum çünkü değil.
Doğru düşünmüşsün.