TRT 1 Masumlar Apartmanı - Dizi Yorumları

İlk bölümü izledim. Çok sinir bozucu bi dizi. Evde temizlik savaşları yapılıyor falan. Çok klişe.

2 saatinizi bu diziye harcayacağınıza şu diziye harcayın

Son düzenleme:
Neden etkilenmediğin özel bağ kuramadığın son cümlenden belli.
Sen de biliyorsun bu hafta çok iyi alıp diğer dizilerin düşeceğini.

Reactions: offensive
Neden etkilenmediğin özel bağ kuramadığın son cümlenden belli.
Sen de biliyorsun bu hafta çok iyi alıp diğer dizilerin düşeceğini.
Hayır kesinlikle ondan değil. Çok sevdiğim diziler ta fragmanlarından (Kırmızı Oda, Menajerimi Ara, Öğretmen vs.) beni etkiliyor ama bu dizi başlamadan önce de onların aksine gel beni izle dedirtmemişti zaten. Yorumlardan sonra merak edip izledim ve sevsem de bir şey eksik kaldığı için her hafta izleyip izlememe konusunda emin olamadım. Yani rakiplik pek önemli değil kaliteli olduktan sonra ikisini de desteklerim.

Reactions: Emre Ozansoy
Atiyenin son bölümüne kadar gelip, dur bir ikinci bölümüne bakayım deyip, 2 saat 40 dakka izlemek.

Mucize Doktordan sonra uzun aradan sonra bir dizi bu kadar sardı ve etkiledi beni.

Ezgi Mola gerçekten Oscarlık performans sergiliyor.

Reactions: Dosi
Yani eminim güzel dizidir, kaliteli dizidir de 2 saat 40 dakika nedir...

Konuya belki ikinci bölüm 40 dakikadır diye girmiştim. Evet bir iki ve bir 40 varmış.

Sanırsın Schindler's List çekiyorlar bir haftada, şaka gibi.
Bende bölüm süresini görünce size yazmayı planlamıştım

Şu dizi bizim burda yayınlansa bu bölümü 5 bölüm olarak yayınlarlar

Dizi harika ama süre göz korkutuyor.
Dün 2. Bölüme bakayım dedim, meğerse ilk bölümünde son yarım saatini izlememişim uzundu diye

Ben de ufak bir şok geçirdim süreyi görünce

Oyunculuklar mükemmel, apartman kapısı önündeki sahneleri çok beğendim. Ezgi Mola harika performans. Merve Dizdar'da ondan aşağı kalmıyor.

Dizinin 2. Bölümünü yarım saatini izledim şimdilik. Çok etkiliyor insanı. Bölümü belki tamamlarım bilemiyorum. Farah Zeynep Abdullah ile Birkan Sokullu çok uyumlu olmuş 😊

Son düzenleme:
Reactions: The_Erinch
Konuya belki ikinci bölüm 40 dakikadır diye girmiştim. Evet bir iki ve bir 40 varmış.

Bir umut süresi 2 saatin altında olur da belki bakabilirim diyordum... Ama gel gör ki 2 bölümün toplam süresi 5 saat olan bir diziyi izlemek, buna zaman ayırabilmek mümkün gözükmüyor...

Reactions: 12.Adam and bazinga
yapımcılar ve kanallar dizi surelerine çare bulmaları gerekiyor...çalışanlar dizi izlemeye vakıt kalmayacak artı özette çook uzun

Hiç sorma, bunlar 2 saat 40 dakikada ne anlatıyorlar çok merak ediyorum...

Dört kişiyiz, bölümü dörde bölerek izleyebiliriz.
Sonra herkes izlediği kısmı diğerlerine anlatır.

Bence müthiş bir çözüm.

Dört kişiyiz, bölümü dörde bölerek izleyebiliriz.
Sonra herkes izlediği kısmı diğerlerine anlatır.

Bence müthiş bir çözüm.
O kadar etkinlikler yapan forumuz, herkesin iyi kötü bir recap tecrübesi var. Her hafta biri recap yapsın bize izleyelim 40 dakika.

Reactions: MEnes and Sherlock
Bomba gibi bir bölüm yarın bizi bekler