Sonuçları yetiştirmem lazım daha. Şu aralar çok yoğunum. Birazdan sandıkları açıp sayıma başlamam lazım...Yeni bölüm yarın, ama MS var.
Sonuçları yetiştirmem lazım daha. Şu aralar çok yoğunum. Birazdan sandıkları açıp sayıma başlamam lazım...Yeni bölüm yarın, ama MS var.
Evet sürekli aynı boş bahanelerle Farah'a nefret kusman beni de sıktı.Yeni bölüm yarınmış resmen. 😱 Heyecan ve merakla bekliyoruz.
Cevap vermeye üşeniyorum. Sıkıldım.
Neden sürekli avukatlık görevini üstleniyorsun?Evet sürekli aynı boş bahanelerle Farah'a nefret kusman beni de sıktı.
Sırf dizide oynamak istemeyip ayrılma hakkını kullandı diye sektörden silinecek yazıp duruyorsun sessiz mi kalacaktım.Neden sürekli avukatlık görevini üstleniyorsun?
Naci demeseydi iyiydi aslında.
🤮🤮🤮🤮🤮🤮
Melisa balonunu parlatma çalışmalarına inat Farah yine insanlığını yaparak kendine hayran bıraktı hayran olmayalım da ne yapalım.🤮🤮🤮🤮🤮🤮
Yapmacıklık %100. Çok da içinden gelmiştir sanki.
Belki de sırf senin gibi safozları etkilemek için yapmıştır, nereden biliyoruz?Melisa balonunu parlatma çalışmalarına inat Farah yine insanlığını yaparak kendine hayran bıraktı hayran olmayalım da ne yapalım.
Bak Birkan bile yeni karakterden bahsedilirken cringe krizi geçirmiş.Belki de sırf senin gibi safozları etkilemek için yapmıştır, nereden biliyoruz?
Alt tarafı arkasına dönüp gülümsemiş. Burada herhangi cringe krizini göremiyorum. Ispatlarsan belki inanırım.Bak Birkan bile yeni karakterden bahsedilirken cringe krizi geçirmiş.Melisa ve çakma İnci'nin asla halefi kadar sevilmeyeceği gerçeğini fark et artık.
https://twitter.com/x/status/1437826902102794243
Anlamak isteyene o bakışlar çok şey anlatıyor da neyse.Alt tarafı arkasına dönüp gülümsemiş. Burada herhangi cringe krizini göremiyorum. Ispatlarsan belki inanırım.
Neyse, dizinin gizli fanı olarak ilk bölümü nasıl buldun?Anlamak isteyene o bakışlar çok şey anlatıyor da neyse.
Sosyal medyada yerin dibine batırıldığı güzel yorumları görüyorum ve keyfim yerine geliyor gerisiyle işim olmaz.Neyse, dizinin gizli fanı olarak ilk bölümü nasıl buldun?
Kin kusan haterlar olmazsa olmazımızdır zaten. Kin kusup izlemeye devam edenler var birde. Allah akıl fikir versin.Sosyal medyada yerin dibine batırıldığı güzel yorumları görüyorum ve keyfim yerine geliyor gerisiyle işim olmaz.
Onları boşver Ekşi'de de gömülüyor şu an.Kin kusan haterlar olmazsa olmazımızdır zaten. Kin kusup izlemeye devam edenler var birde. Allah akıl fikir versin.
Kişilik bozukluğu semptomları gösteren kişileri ciddiye aldığımı düşünmüyorsundur umarım.Onları boşver Ekşi'de de gömülüyor şu an.Geçen sezon en çok entry bu dizi için girilirdi ve her hafta en az 100-200 tane yazı olurdu şimdi anca 43 yorum var ve büyük çoğunluğu da eleştiri.
Tüm yorumlar arasında en çok bunu sevdim.Kişilik bozukluğu semptomları geçiren kişileri ciddiye aldığımı düşünmüyorsundur umarım.
Henüz izlemedim ama negatifliğinle bütün hevesimi kaçırdın şuan. 😡
ikinci sezon berbat olmuş berbat.
ya biz bunları geçen sezon izledik. tam safiye falan normale döndü , artık dışarı çıkıyor han için hastanelere geldi son bölüm , artık hikaye burdan devam eder diyordum, yok herşey başa dönmüş.
senaristler safiye’nin bu durumunun reyting getirdiğini düşünüp başa dönmüş olmalılar ama aynı şeyleri tekrar tekrar izlemek istemiyorum açıkçası. naci bi gidip bi gelmiş , safiye yemek yapamamış, evdekilere eziyet etmiş , bağırmış, herşeyi yıkamış . sıktı yani. hikaye devam etmiyor ki aynı şeyi farklı açılardan bin kere izledik. bu sezon iyi olmayacağı belli. inci olmasa da izlerim diyordum, ama senaryo falan yok izleyemiycem benim için bitti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?