TRT 1 Masumlar Apartmanı - Dizi Yorumları

Safiye ile darlandık..
Hikmet amcanın darbesi ile irkildik..
Gülben ve Esat ile sevindik..
Han ile bol bol ağladık..

Hoş Geldin Masumlar Apartmanı...

Geçen Sezonun İlk Bölümü yada tüm sezon ile kıyas yapanlar olmuş...İnceden güldüm bu kıyaslara...

Gözler çok arar İnciyi ama 3-5 bölüme unutulacağı için çokda takmıyorum.

Melisa güzel kız şaka bir yana.

Bakalım yeni sezon nelere gebe olacak.

• Harika
Reactions: Angelica
Safiye ile darlandık..
Hikmet amcanın darbesi ile irkildik..
Gülben ve Esat ile sevindik..
Han ile bol bol ağladık..

Hoş Geldin Masumlar Apartmanı...

Geçen Sezonun İlk Bölümü yada tüm sezon ile kıyas yapanlar olmuş...İnceden güldüm bu kıyaslara...

Gözler çok arar İnciyi ama 3-5 bölüme unutulacağı için çokda takmıyorum.

Melisa güzel kız şaka bir yana.

Bakalım yeni sezon nelere gebe olacak.
Musluktan niye pis su akıyor nolmuş ben anlamadım?

38. BÖLÜM (2. SEZON)

Sonunda açtık yeni sezonumuzu, özlemişim ekibi... Her şey düzeliyor derken bizimkiler komple başa sarmışlar. Tam iyileşiyorlar derken Safiye'nin hali daha da kötü olmuş, Naci'nin dönmesi şart kısa sürede. Anca Naci ile iyileşecek gibi duruyor Safiye.

Esat, Gülben'e evlilik teklifi etti. Safiye de gelip istesinler dedi, bari Gülben'de iyi şeyler olsun.

Melisa Şenolsun, Rüya karakteriyle diziye katıldı. Safiye ile ilk karşılaşmaları güldürdü. Biraz vurdumduymaz, başa buyruk bir tipe benziyor. İnci yine uyumlu bir tipti, bu tam zıttı görünüyor. Bakalım neler bekliyor bu cephede bizi? Han'ın kolay kolay İnci'nin yerine koyamayacağı da belli gibi.

Bir kaç bölüm geçsin, kısa bir kaç sahneye bakarım. Bakalım son durumlar ne.

Dün başlamıştım bölüme ama tamamlayamadım bugün tamamlarsam yorumlucam inşAllah

Bölümü atlaya atlaya izledim ve şunu söyleyebilirim beklentimin altında kalan bir geri dönüş oldu. Dizinin eski havası kaybolmuş gibi. Han'ın yas dönemi, Safiye'nin takıntıları, Gülben'in şıpsevdim halleri her şey kendini çok fazla tekrarlamış. Diziye yeni katılan Rüya karakteri de fazla sıradandı. İyi bölümler izlememiz için birkaç bölüm sabretmemiz gerekiyor anlaşılan... @Alos @Emre Ozansoy @Yiğitt @offensive

Bölümü atlaya atlaya izledim ve şunu söyleyebilirim beklentimin altında kalan bir geri dönüş oldu. Dizinin eski havası kaybolmuş gibi. Han'ın yas dönemi, Safiye'nin takıntıları, Gülben'in şıpsevdim halleri her şey kendini çok fazla tekrarlamış. Diziye yeni katılan Rüya karakteri de fazla sıradandı. İyi bölümler izlememiz için birkaç bölüm sabretmemiz gerekiyor anlaşılan... @Alos @Emre Ozansoy @Yiğitt @offensive
Benim de işim çıktı bölümü şimdi izliyorum Neriman neden Esra da duş alıyor :A

Benim de işim çıktı bölümü şimdi izliyorum Neriman neden Esra da duş alıyor :A
Çünkü İnci ölünce ve Naci gidince Safiye çok kötü oldu hastalığı ilerledi, musluktan akan suyun kirli olduğunu düşünüyor. O suyu kaynatmadan kullanmıyor, evdekileri de kaynar suyla yalap şalap silip yıkıyor. Neriman bu yüzden Esra’da duş alıyor gizlice.

Çünkü İnci ölünce ve Naci gidince Safiye çok kötü oldu hastalığı ilerledi, musluktan akan suyun kirli olduğunu düşünüyor. O suyu kaynatmadan kullanmıyor, evdekileri de kaynar suyla yalap şalap silip yıkıyor. Neriman bu yüzden Esra’da duş alıyor gizlice.
Naci gelince hastalığı yok oluyor gidince tekrar azıyor o nasıl bir OKB'yse artık. :A

39. BÖLÜM FRAGMANI

@kerem @offensive @Yiğitt ve diğer izleyiciler...
00:46

giphy.webp