TRT 1 Masumlar Apartmanı - Dizi Yorumları

Bölüm özeti:

E_JrSXDXMAEywj4

@Alos @Angelica @kerem @offensive @Özgür @The_Erinch

Sonunda kavuşuyorum dizime

Kin kusan haterlar olmazsa olmazımızdır zaten. Kin kusup izlemeye devam edenler var birde. Allah akıl fikir versin. :A
Onları boşver Ekşi'de de gömülüyor şu an. :A Geçen sezon en çok entry bu dizi için girilirdi ve her hafta en az 100-200 tane yazı olurdu şimdi anca 43 yorum var ve büyük çoğunluğu da eleştiri. :F

Onları boşver Ekşi'de de gömülüyor şu an. :A Geçen sezon en çok entry bu dizi için girilirdi ve her hafta en az 100-200 tane yazı olurdu şimdi anca 43 yorum var ve büyük çoğunluğu da eleştiri. :F
Kişilik bozukluğu semptomları gösteren kişileri ciddiye aldığımı düşünmüyorsundur umarım. :A

Henüz izlemedim ama negatifliğinle bütün hevesimi kaçırdın şuan. 😡

Kişilik bozukluğu semptomları geçiren kişileri ciddiye aldığımı düşünmüyorsundur umarım. :A

Henüz izlemedim ama negatifliğinle bütün hevesimi kaçırdın şuan. 😡
Tüm yorumlar arasında en çok bunu sevdim. :A Sizin senaristler karakter gelişimi ne demek bilmeden yazıyor anlaşılan. :A

ikinci sezon berbat olmuş berbat.
ya biz bunları geçen sezon izledik. tam safiye falan normale döndü , artık dışarı çıkıyor han için hastanelere geldi son bölüm , artık hikaye burdan devam eder diyordum, yok herşey başa dönmüş.
senaristler safiye’nin bu durumunun reyting getirdiğini düşünüp başa dönmüş olmalılar ama aynı şeyleri tekrar tekrar izlemek istemiyorum açıkçası. naci bi gidip bi gelmiş , safiye yemek yapamamış, evdekilere eziyet etmiş , bağırmış, herşeyi yıkamış . sıktı yani. hikaye devam etmiyor ki aynı şeyi farklı açılardan bin kere izledik. bu sezon iyi olmayacağı belli. inci olmasa da izlerim diyordum, ama senaryo falan yok izleyemiycem benim için bitti.