Aslında öyle düşünenler için güzel dizi, ama bir faydası olmaz.Bir de 19 oluyorum diye annelerine havlayan bütün kızların kulağına küpe olsun bari
Aslında öyle düşünenler için güzel dizi, ama bir faydası olmaz.Bir de 19 oluyorum diye annelerine havlayan bütün kızların kulağına küpe olsun bari
Ela kesin ölüyo dimi?Aslında öyle düşünenler için güzel dizi, ama bir faydası olmaz.
Hayır, Ela değil bebeği ölüyor.Ela kesin ölüyo dimi?
E bu fragmanlar niye?Hayır, Ela değil bebeği ölüyor.
Aradaki geçişleri diyorsan onlar günümüz Ela'nın doğum, bölüm sonunda geçecekler o sahneye. Yeni bölüm fragmanlarında Ela ayağa bile kalkıyor.E bu fragmanlar niye?Ben kızı adam öldürülüyor sanmıştım
Kızı yol kenarına atmıyor mu adam?Aradaki geçişleri diyorsan onlar günümüz Ela'nın doğum, bölüm sonunda geçecekler o sahneye. Yeni bölüm fragmanlarında Ela ayağa bile kalkıyor.
Evet, yol kenarına atıyor ama kız yaşıyor ölmüyor.Kızı yol kenarına atmıyor mu adam?
Sadakatsizi tahttan indirir mi sence?Evet, yol kenarına atıyor ama kız yaşıyor ölmüyor.
Yeni karakterler ile doğru düzgün bir senaryo yazamasa, oranlarını düşürür 8-9'a bence. Bu da 7-8 bandına yükselir.Sadakatsizi tahttan indirir mi sence?
Pizzacılar görmeyeli çok değişmiş.@Emre Ozansoy pizzacı da geldi
Ben şimdi çözdüm bu diziyi kız İlkerden intikam alıcak aaPizzacılar görmeyeli çok değişmiş.
Serkay. Neden böyle bir psikopat rolde anlamadım.
Kız ve annesi İlker'den intikam alacak, İlker'in annesi (Hülya Avşar) teklif edecek.Ben şimdi çözdüm bu diziyi kız İlkerden intikam alıcak aa
Serkaya yakışmış rol
İntikamdan kastın nedir dövdüren onlar mı?Kız ve annesi İlker'den intikam alacak, İlker'in annesi (Hülya Avşar) teklif edecek.
Şu ana kadar oynadıklarının tam tersi bir rolde, bence de yakışmış. Ama rom-com'da görmek isterdim yine de.
İntikamdan kastım yaptıklarını çektirecekler işte.İntikamdan kastın nedir dövdüren onlar mı?
Peki kıza ne yapıyo o Ela'ya? O kız nasıl yüzü mosmor felanİntikamdan kastım yaptıklarını çektirecekler işte.
Zannetmiyorum dövdürenlerin onlar olduğunu, kadına şiddet uygulayanlara zaten gerçekte de öyle yapıyorlar.
Sahnesi daha gelmedi, spoiler içerisinde yazayım. Ela'nın doğum gününde Ela, İlker'in İrem ile evleneceğini öğreniyor Ondan sonra Riva'da ki eve gidiyor ama İlker sarhoş, biraz tartışma oluyor aralarında. Sonrasın da İlker sandalye ile Ela'ya vuruyor sonra ki sahneler yok. Hastaneye geçiyorlarPeki kıza ne yapıyo o Ela'ya?
Sonra ki sahneyi haftaya göstericekler demek haaSahnesi daha gelmedi, spoiler içerisinde yazayım. Ela'nın doğum gününde Ela, İlker'in İrem ile evleneceğini öğreniyor Ondan sonra Riva'da ki eve gidiyor ama İlker sarhoş, biraz tartışma oluyor aralarında. Sonrasın da İlker sandalye ile Ela'ya vuruyor sonra ki sahneler yok. Hastaneye geçiyorlar
Sonra ki sahne derken?Sonra ki sahneyi haftaya göstericekler demek haa
Hani kızı yola atıyor yaSonra ki sahne derken?