Total : 1,13 AB 1,40 ABC1 1,36
Total : 1,13 AB 1,40 ABC1 1,36
DR'ın sitesinde 20-25K görüntüleme vardı dizi günü.Kadının Adı Yok stoklarını bitirmiş dizi.
Tüh açardım ben haberini.DR'ın sitesinde 20-25K görüntüleme vardı dizi günü.
Konuya atacaktım ben ama, diziyi tamamlama derdindeydim.Tüh açardım ben haberini.
Tamamlardın sonra PR her şeyden önemlidir.Konuya atacaktım ben ama, diziyi tamamlama derdindeydim.
Doğru.Tamamlardın sonra PR her şeyden önemlidir.
2. BÖLÜM 2. FRAGMANI
@xBUGRAx @EmreCan @seyfullXh @Angelica @phoebebuffay @Fks14 @Yiğitt @Özgür ve diğer izleyenler...
Şu karavan haberinden sonra İlayda Alişan’la Deniz’in arasının bozulduğunu yazmıştı bazı siteler ama bu foto güzel cevap olmuş.
Ekli dosyayı görüntüle 99841
Evet Deniz güya İlayda ve Serkay’ın karavanına yerleşince sinirlenmişler diye haber yapmışlardı.Hemende yalan habermi yapmışlar Allahım yaa
Evet Deniz güya İlayda ve Serkay’ın karavanına yerleşince sinirlenmişler diye haber yapmışlardı.
Yok başlamadan önce yapıldı bu haber. Hatta ilk Birsen yaptı haberi.Olacakmı işmi işte başlar başlamaz yalan haberlere başlamışlar işte
Yok başlamadan önce yapıldı bu haber. Hatta ilk Birsen yaptı haberi.
O yaptığından sonra çok iyi oldu ona.Ohh beter olsun İlker
O yaptığından sonra çok iyi oldu ona.
Canım daha ilk bölümdü karakterler tanıtıldı ikiside önemli karakter daha çok görünür onlar serkay gayette 35 duruyordu valla
Fragmanlara seni etiketlemeyi unutmuşum, kusura bakma.Sana katılmıyorum. Taş çatlasın 30 gözüküyor. 30 olunca az yaş farkı olacağı için 35 demişler ama gerçekçi durmuyor.
2. Fragman muhteşeme yakın olmuş. Bu hafta perşembe sabahı değişik listeler göreceğiz bence.
Sana katılmıyorum. Taş çatlasın 30 gözüküyor. 30 olunca az yaş farkı olacağı için 35 demişler ama gerçekçi durmuyor.
2. Fragman muhteşeme yakın olmuş. Bu hafta perşembe sabahı değişik listeler göreceğiz bence.