Dizinin ilk bölümünün 30 dakikasını izledim öyle de kaldıizleyeyim bi ara
Evetİlk bölümün 30 dakikasımı
Tövbe tövbe, bu yorumu yazıp bugün baştan diziye başlamam.Süresi uzun değilmiş de 1.5 ay izleyebileceğimi sanmıyorum ya.Neyse sonra devam ederim.
------
Bu arada sahnelerine bakacağım.
------
Bölümü de izleyebilirim.
Akrep videosundan daha boş olamaz, ama en boş videolarında 2. sırada yer alır.Şu videoyu sırf altından ne saçmalık çıkacak diye izledim. "Kahramanım ya ben aklımca memleketteki dizileri düzelteceğim." demesi ekrana tükürmesi, her şeyi hızlı hızlı ve gereksiz detaylı anlatıp diziyi çok karmakarışık göstermesi baştan aşağı saçmalık. Forumda da çok duydum artık dizileri eleştirmek için eleştiriyor çünkü 9 dakikalık videoda diziyle ilgili tek bir tane iyi bir yorumu yok, sırf kötüleme, aşağılama. Ha her yerde haksız değil tamam da bu kadar da eleştirmek için eleştirilmez. Bir bölümü de not ala ala 4 saatte izledim diyor ama Akrep'te de fark etmiştim bazı yanlış şeyler söylüyor, tam dikkatli izlediğini düşünmüyorum veya 2 2,5 saatlik dizileri hiç ileri sarmadan izlediğini. Daha dyecek bir şey bulamıyorum.
İçimden geçenlerde bugün:Akrep videosundan daha boş olamaz, ama en boş videolarında 2. sırada yer alır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?