Çok şükür yeni gün için diziye yetiştim, öncelikle bölümün sonu çok iyi bitti ve fragmanlar iddialı gözüküyordu. Minimum 1+ reytinglik bir artık yaşamasını bekliyorum.
İzlerken şunu fark ettim ki dizi üstüne koya koya gidiyor. 7-8. bölümleri izlerken en son çok sıkıldım ama 9'da bir açıldı ve şu anda dizinin açık ara en iyi bölümü bu bölümdü, hem de bölümdeki konu azlığından pek farklı şeyler görmedik.
İsmail suçunu itiraf etti ve tüm bunlar için Hale'ye ne kadar teşekkür etsek az, ha tabi Beril denen metresi/avukatıyla başka şeyler de deneyecekler de Hale ne yapar eder bunların olmasına izin vermez bence.
O İsmail'in İlker'e yaptığı eziyetleri görünce kanım dondu resmen, Hale'nin dediği gibi her şey onunla İsmail yüzünden ki Hale'nin bu durumdaki suçu İsmail'in yanında çok daha hafif kalır.
Umut'un bu kadar da saplantılı olacağını beklemiyordum. Ela olayında da suçunun olduğunu düşünmüyorum, orada olmasından faydalandılar. Hatta o benzinlik olayı da Ela'nın zorla Riva'ya götürttüğü zaman veya dönerken olmuş olabilir, gerçi olaylar yaşanırken o da oradaymış ama.
Yelda'nın yokluğunu aramıştım ve gelmesini de istiyordum ama bu şekilde değil, geldiği gibi neler çekti kadıncağız.
Cenk'in de hiç masum olduğunu düşünmüyorum, elbet bir şey var ki ya kendimi öyle inandırmak istedim ya da gerçekten öyle.
Ve son olarak her bölüm 5 dakika gözükmelerine rağmen içlerindeki tüm kötülükleri kusan ve onlar hakkında yorum yapmadan duramadığım Timur ve ailesine geldi sıra.
(gerçi o iyi olan kardeşini onlardan saymıyorum) bir insanda aranılacak tüm kötü özellikler bunlarda toplanmış şimdi de Umut şüpheli olunca Yelda'yı kötü ettiler.
Kadın ne yaptıysa bunlara, Hande de Banu'ya her şeyi bülbül gibi şakıyor ama en sonunda onun da suçlu olduğu ortaya çıkacaktır. Herkesten önce onu içeri alsınlar da insanlar 2 huzurlu gün yaşasın.