Ela cidden saçma bir şekilde İlker de İlker diye tutturdu ama sonradan gördü İlker'i. Sırf kendine gram değer göstermeyen bir adam için de Umut'a demediğini bırakmadı, yazık valla.
Banu ve Timur da ne iğrenç şeyler öyle. Hele Banu'ya aşırı kıl oldum. Gerçekleri söyleyen Ela terbiyesiz oldu. En son da Timur kızına terbiyesiz dedi ya muradına ermiştir artık.
Bahar için de öyle çok üzülüyorum ki. Kadıncağız herkesin iyiliğini isterken kocası olacak o adam aşağılıyor, (ha onun aşağıladığını da önemsememek gerekir.) Kızı laf söz dinlemiyor. Tam akıllandı diyecekken yine koşa koşa o İlker'in yanına.
Önceden duyduğumu çok net hatırlıyorum. Hülya Avşar bölüm boyunca yok denecek kadar az gözüktü. Aslında bu bölümün büyük bir kısmı Ela-İlker-Bahar üzerinden gitti. Diğer karakterlerin gözükmemeleri normal, hikayenin içine girildikçe daha çok gözükürler.
Son olarak da hem izlediğim tekrarlara dayanarak, hem de duyduğuma göre biliyordum o Timur'un annesi ve kardeşi/ablasının ş...an olduklarını. Timur da aynı bunlara çekmiş.