Tekrarına denk geldim de şimdi bu Ela ölmemiş miydi?
Teşekkürler abla.Hayır ölmedi
Ölen Ela değil bebeğiymiş.Tekrarına denk geldim de şimdi bu Ela ölmemiş miydi?
Aa. Desene İlker'e gün doğdu.Ölen Ela değil bebeğiymiş.
Tam izlemediğim için bir şey diyemiyorum.Aa. Desene İlker'e gün doğdu.
Bende sadece 3-5 sahne izledim ama hafiften belli başlı bir şeyler kavramıştım.Tam izlemediğim için bir şey diyemiyorum.
Ama çocuğu istemiyordu zaten.
Geçişleri çok hızlı, flashbackler ile devam etmesi de pek iyi değil. İzleyici kavrasa bile bir şeyleri unutur hemen tekrar.Bende sadece 3-5 sahne izledim ama hafiften belli başlı bir şeyler kavramıştım.
Okurken tam flashback sahnesi çıktı.Geçişleri çok hızlı, flashbackler ile devam etmesi de pek iyi değil. İzleyici kavrasa bile bir şeyleri unutur hemen tekrar.
Kefaret'te ilk bölümler de öyle ilerledi hep. Neler olduğunu sorsan hiç bir şey hatırlamam, ha hepsini aynı bölümde gösterseler yine saçma olur ama flashbackden daha akılda kalıcı olur.Okurken tam flashback sahnesi çıktı.
Aslında izlerken anlaşılır da hele bizim gibi çok dizi izleyenler daha çabuk unutur.
Bak dediğin o yönden de mantıklı ama başka bir dizi vardı (unuttumKefaret'te ilk bölümler de öyle ilerledi hep. Neler olduğunu sorsan hiç bir şey hatırlamam, ha hepsini aynı bölümde gösterseler yine saçma olur ama flashbackden daha akılda kalıcı olur.
Benim de aklıma bir dizi geldi ama hatırlayamadım, büyük ihtimalle aynı dizi.Bak dediğin o yönden de mantıklı ama başka bir dizi vardı (unuttum) flashbacklardan geçilmiyordu. O kadarı da aşırı oluyor.
Böyle de çok kötü oluyor diyecektim, sanırım Kadın'ın ilk bölümleriydi.Benim de aklıma bir dizi geldi ama hatırlayamadım, büyük ihtimalle aynı dizi.
Birde dizide geçiş sorunu var, sahneler hemen geçiyor. İnsan bir köprü falan koyar, o kadar köşk kullanıyorlar ama dış mekan hiç yok.
haftaya ab ve abc1 çok artmalı artık.Bence daha yükselir bu ya
Bu arada bölüm yorumunu yapayım bölüm inanılmaz kafamı karıştırdı dün herkes İlker yapmadı galiba diye konuşurken neden diyordum kesin İlker diyordum ama Elanın hareketleri çok kafamı karıştırdı Hala İlker üstünde dursam da karışık oldu işte Elanın da İreminde psikolojik tedaviye ihtiyaçları var gerçi Ela babasının aldattığını gördükten sonra iyice İlker bağlanmış burda psikolojisini alt üstü yaptıkları hiç normal değildi Elanın bakalım mahkemede neler olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?