Önümüzdeki bölümlerde @destere gibi hedef kitleye hitap eden sahneler görebilir miyiz yani üstad?
Bilemiyorum fragmanlarda sanki ona ithafen bir durum görmüştüm ama emin değilim. Bu doğallıkta bir dizide o tarz cesur bir sahne olabilir neden olmasın.
2. ve 3. bölümleride tükettim muhteşem gidiyor dizi hardcore falan gibi beklentilerim boş dizilerde olur hanı konu yoksa bari ordan tutunalım diziye derim
haluk bilginer in baba tiplemesine şapka çıkarılır oğluyla diyaloğları muhteşem , cevdet babanın oğlunun durumu karşısında okkalı küfürlerle yusufu kalaylamasıda ayrı bir renk kattı bölümlere
her bir karakter ayrı bir renk katmış diziye... okan yalabık ın şizofren tarık karakteri serkan keskinin psikopat taner karakteri, polis yusuf un aile içinde yaşadığı dram ve yusuf un amiriyle diyaloğları... mesela yusuf abi abi diyip özür dilemeye çalışınca amirin söylediği ''sokayım abine
bartu nun oynadığı selim karakteride sağlam çıkmadı o da tam bir psikopat ablasının masasına alıcı yerleştirmiş ses sapığı
neyse zaten izleyen arkadaşlar tek tek bütün ayrıntıları anlatmış