ATV Masum Değiliz - Dizi Yorumları

Canburger dediğin adama dön de bir bak derim :A

cUDw8-jT_400x400.jpg

@Çiğdem- cevap yazamamiş:A resmi görünce evrim teorisini araştırmaya gitti:A

İnsan fazla kilolarından kurtulunca nasıl değişebilir bu kadar ya helal olsun,@Çiğdem- sen estetikte yaptırsan asla güzel olamazsın bırak kilo vererek güzelleşmeyi estetik bile para etmez sana :A:A

İçmiş mi gene napmış pek anlamadım :A

Olumlu eleştiriler yapıldı aslında, ama reytingleri pek iç açıcı değil. :A
Atv çok bozdunu kendini 8.Gün den sonra bu dizide yakında biter Ahh nerede eski mafya dizileri nerede bunlar :A :A :A

Başları çok iyiydi, sonlara doğru 'çok iyi'yi yitirdi biraz yine de gelecek hafta bakacağım netten gece yine, başarılar. :)

Atv çok bozdunu kendini 8.Gün den sonra bu dizide yakında biter Ahh nerede eski mafya dizileri nerede bunlar :A :A :A
atv izleyici profilni değiştirmeye çalişiyor sanırım :A Aferin kanala:A Geçen demiştim ya hani Edho bitecekmiş galiba diye sen de evetbitsin filan demiştin:X Ordan pay biç işte. Siahlı dizileri bırakıp entrikalı dizilere mi yol almaya başladi ne:A Yoksa 1 reytinge düşen Kırık Kanatlar hala neden bitmedi :F

atv izleyici profilni değiştirmeye çalişiyor sanırım :A Aferin kanala:A Geçen demiştim ya hani Edho bitecekmiş galiba diye sen de evetbitsin filan demiştin:X Ordan pay biç işte. Siahlı dizileri bırakıp entrikalı dizilere mi yol almaya başladi ne:A Yoksa 1 reytinge düşen Kırık Kanatlar hala neden bitmedi :F
Aaa Allah korusun bee Atv de ecünnülere sararsa Türk tv sektörü bana türk dizisi izleme der resmen 😕😕😕

AB düşük napsınlar :A Para kazanmaları lazım :F Hem ben gördüğüm yazıları diyorum:A
Aaa bu son dizileri şüphe uyandırıyor :A

O değilde zaten kaliteli dizi sayısı çok az , Ertuğrul ve Vatanım Sensin kesin bitiyor Söz ve Eşkiyada bitme olasılıkları var benim dizilerin yarısı gidiyor hatta çoğu Fatih ile Çukur kalacak :F

Aaa bu son dizileri şüphe uyandırıyor :A

O değilde zaten kaliteli dizi sayısı çok az , Ertuğrul ve Vatanım Sensin kesin bitiyor Söz ve Eşkiyada bitme olasılıkları var benim dizilerin yarısı gidiyor hatta çoğu Fatih ile Çukur kalacak :F
Yazın akşamları fındık topladıktan sonra oturur Sen Anlat Karadeniztekrarları izlersin canm :A:A

Bitse bile baban izler :A Babanın dizinin dibinden ayrılmadiğin için mecbur sen de izlersin:Z Sonra Tahir de tahir. Benim tahirim nerde kaldı. Benim ki de kör talih diye zırlar durursun :A
Hhaha Aaa zaten yeni sezon ortalık tümden sizin dizilere kalıyor kına yakarsınız artık
😕😕😕