Olumlu eleştiriler yapıldı aslında, ama reytingleri pek iç açıcı değil.Bu film ilgi çekici görünüyor ama türk dizisiyle batırırlar kesin @kerem
Olumlu eleştiriler yapıldı aslında, ama reytingleri pek iç açıcı değil.Bu film ilgi çekici görünüyor ama türk dizisiyle batırırlar kesin @kerem
Canburger dediğin adama dön de bir bak derim
@Çiğdem- cevap yazamamiş resmi görünce evrim teorisini araştırmaya gitti
İnsan fazla kilolarından kurtulunca nasıl değişebilir bu kadar ya helal olsun,@Çiğdem- sen estetikte yaptırsan asla güzel olamazsın bırak kilo vererek güzelleşmeyi estetik bile para etmez sana
İçmiş mi gene napmış pek anlamadım
Atv çok bozdunu kendini 8.Gün den sonra bu dizide yakında biter Ahh nerede eski mafya dizileri nerede bunlarOlumlu eleştiriler yapıldı aslında, ama reytingleri pek iç açıcı değil.
Reytinglerde çok kötü sonuçlar almış biter hemen dediğin gibiAtv çok bozdunu kendini 8.Gün den sonra bu dizide yakında biter Ahh nerede eski mafya dizileri nerede bunlar
Reytinginede bakmadım henüz Ama Atv tarzına uygun diziler değil bunlarReytinglerde çok kötü sonuçlar almış biter hemen dediğin gibi
daha cok star tvye uygun gibiReytinginede bakmadım henüz Ama Atv tarzına uygun diziler değil bunlar
atv izleyici profilni değiştirmeye çalişiyor sanırım Aferin kanala Geçen demiştim ya hani Edho bitecekmiş galiba diye sen de evetbitsin filan demiştin Ordan pay biç işte. Siahlı dizileri bırakıp entrikalı dizilere mi yol almaya başladi ne Yoksa 1 reytinge düşen Kırık Kanatlar hala neden bitmediAtv çok bozdunu kendini 8.Gün den sonra bu dizide yakında biter Ahh nerede eski mafya dizileri nerede bunlar
Aaa Allah korusun bee Atv de ecünnülere sararsa Türk tv sektörü bana türk dizisi izleme der resmen 😕😕😕atv izleyici profilni değiştirmeye çalişiyor sanırım Aferin kanala Geçen demiştim ya hani Edho bitecekmiş galiba diye sen de evetbitsin filan demiştin Ordan pay biç işte. Siahlı dizileri bırakıp entrikalı dizilere mi yol almaya başladi ne Yoksa 1 reytinge düşen Kırık Kanatlar hala neden bitmedi
AB düşük napsınlar Para kazanmaları lazım Hem ben gördüğüm yazıları diyorumAaa Allah korusun bee Atv de ecünnülere sararsa Türk tv sektörü bana türk dizisi izleme der resmen 😕😕😕
Aaa bu son dizileri şüphe uyandırıyorAB düşük napsınlar Para kazanmaları lazım Hem ben gördüğüm yazıları diyorum
Yazın akşamları fındık topladıktan sonra oturur Sen Anlat Karadeniztekrarları izlersin canmAaa bu son dizileri şüphe uyandırıyor
O değilde zaten kaliteli dizi sayısı çok az , Ertuğrul ve Vatanım Sensin kesin bitiyor Söz ve Eşkiyada bitme olasılıkları var benim dizilerin yarısı gidiyor hatta çoğu Fatih ile Çukur kalacak
Aaa çok beklersin oda kesin bitecek inşYazın akşamları fındık topladıktan sonra oturur Sen Anlat Karadeniztekrarları izlersin canm
Bitse bile baban izler Babanın dizinin dibinden ayrılmadiğin için mecbur sen de izlersin Sonra Tahir de tahir. Benim tahirim nerde kaldı. Benim ki de kör talih diye zırlar durursunAaa çok beklersin oda kesin bitecek inş
Hhaha Aaa zaten yeni sezon ortalık tümden sizin dizilere kalıyor kına yakarsınız artıkBitse bile baban izler Babanın dizinin dibinden ayrılmadiğin için mecbur sen de izlersin Sonra Tahir de tahir. Benim tahirim nerde kaldı. Benim ki de kör talih diye zırlar durursun
Kına yakmak mı kaldı bee kına dövmesi yaparızHhaha Aaa zaten yeni sezon ortalık tümden sizin dizilere kalıyor kına yakarsınız artık
😕😕😕
70 Yaşında dedesin sen bari teknolojinin kölesi olma ayoll eski kafalı olKına yakmak mı kaldı bee kına dövmesi yaparız
Teknoloji zaten yaşlılar içindir kına hazırlamakla mı uraşayım. Pratiği varken70 Yaşında dedesin sen bari teknolojinin kölesi olma ayoll eski kafalı ol
Hahah Aaa siz uğraşırsınız hele ecünnü dizilerine kalsın tv dünyasıTeknoloji zaten yaşlılar içindir kına hazırlamakla mı uraşayım. Pratiği varken
Kalsın tabi Mesela Karadeniz dizisinde havadan göruntuler çok oluyor. Dikkat et sen fındık toplarken senide cekebilirlerHahah Aaa siz uğraşırsınız hele ecünnü dizilerine kalsın tv dünyası
Aaaa öyle izinsiz olursa telif için mahkemeye veririzKalsın tabi Mesela Karadeniz dizisinde havadan göruntuler çok oluyor. Dikkat et sen fındık toplarken senide cekebilirler