Hay hay, özgürsünüzyok hayır şakaysa milleti etiketliyip olmamış attırıcam
Aşkolsun millet de beni sinirli biri sanacak Sadece evimde bisküvi ile çay içerken sarhoş diyorsunuz alakayı anlamıyorum
Hay hay, özgürsünüzyok hayır şakaysa milleti etiketliyip olmamış attırıcam
Aşkolsun millet de beni sinirli biri sanacak Sadece evimde bisküvi ile çay içerken sarhoş diyorsunuz alakayı anlamıyorum
Sosyal Medyadan baktım Genel olarak güzeldi demek istiyorsun herhaldeÇok kötülemedim. Hayal kırıklıklarımı söyledim Yan cast acayip kötü. Başroller harika. Dizinin temposu kötü ve renk ayarı hiç iyi değil gereçkten.
Amacmts için güzel bir iş Kim övmüş? Benden başka kimse yorum yapmamiş bile
yok hayır şakaysa milleti etiketliyip olmamış attırıcam
@S.G.A.T. ın fotosunu attım ama nasıl göremedin ayollNe attıysan gözükmüyor
Evet genel olarak güzeldi. Ben sıkıldıgım yerleri dile getirdimSosyal Medyadan baktım Genel olarak güzeldi demek istiyorsun herhalde
Twitterdan baya olumlu yorumlar yapıldı, izlemeye devam et yakında dahada açılır benceEvet genel olarak güzeldi. Ben sıkıldıgım yerleri dile getirdim
Aaa şansına küss ozaman cnm Belli ki bu @S.G.A.T. ı da görmek için uslu bir çocuk olman gerekiyor şirinler öyle görünür diyorlardıyaOlmuyorsa olmuyor, yurt dışına kapalı herhalde
Ekli dosyayı görüntüle 58871
Ne yani ben yaramaz mıyımAaa şansına küss ozaman cnm Belli ki bu @S.G.A.T. ı da görmek için uslu bir çocuk olman gerekiyor şirinler öyle görünür diyorlardıya
Ne yani bem yaramaz mıyım
Hahha Aaa had sen neyse adam aynada kendi suratını göremiyormuşBende de gözükmüyor.
Gayet güzeldi ilk bölümBu film ilgi çekici görünüyor ama türk dizisiyle batırırlar kesin @kerem
1 yılını doldurmayan üyeler yöneticilerin resimlerini göremiyor zaten @keremHahha Aaa had sen neyse adam aynada kendi suratını göremiyormuş
Uslu bir çocuk olursanız belki bir gün @S.G.A.T. ı görebilirsiniz
Aaa oyuncu kadrosunda iş yok ayoll Pis Yedilideki Camburgeri zayıflatıp jön diye kakalamaya çalısıyorlarGayet güzeldi ilk bölüm
1 yılını doldurmayan üyeler yöneticilerin resimlerini göremiyor zaten @kerem
Canburger dediğin adama dön de bir bak derimAaa oyuncu kadrosunda iş yok ayoll Pis Yedilideki Camburgeri zayıflatıp jön diye kakalamaya çalısıyorlar
@Çiğdem- cevap yazamamiş resmi görünce evrim teorisini araştırmaya gittiCanburger dediğin adama dön de bir bak derim
İnsan fazla kilolarından kurtulunca nasıl değişebilir bu kadar ya helal olsun,@Çiğdem- sen estetikte yaptırsan asla güzel olamazsın bırak kilo vererek güzelleşmeyi estetik bile para etmez sanaCanburger dediğin adama dön de bir bak derim
Onu da ona sorarsın artık. @Harunnn60
İçmiş mi gene napmış pek anlamadımHahah Aaa yasak kelimeyi söyledin şimdi bu çıldırır gece gece
Ama madem o kelime söylendi bunu yapmam lazım ama bu sefer benim günahım yok