S.G.A.T.
Favori Üye
Aaa evet bu diziyede bir anti olma bahanesi bulduk böylecelikleNe yani soyadın Sönmez mi?
Nedense hep iyi yorumlar yapıldı. Sen niye kötüledin?Diziyi beğendim. Ama anne baba yada kısaca yan karakterler olmamiş. Hiç olmamiş hem de hiç.
Dizinin akışkanliği çok yavaş. Olaylar çok yavaş ilerliyor. Damla başrol olmasına rağmen neredeyse hiç yoktu Dizinin atmosferi güzel ama şu renk ayarı hiç olmamiş.Kırık Kanatların renk tonlarıyla aynı ve dizinin kalitesine gölge düşürüyor
CMTS günlerimi yaza kadar doldurur @kerem
Damla dışında ecünnü yok, niye anti oldunAaa evet bu diziyede bir anti olma bahanesi bulduk böylecelikle
Onu da ona sorarsın artık. @Harunnn60Aynen, Damla Sönmez'in soyadıyla aynı soyadım dedin ve adam soyadının Dönmez olduğunu buldu. Alkışş
Onu da ben bilmiyorum Ne ki?
Aynen, Damla Sönmez'in soyadıyla aynı soyadım dedin ve adam soyadının Dönmez olduğunu buldu. Alkışş
Onu da ben bilmiyorum Ne ki?
Hahah Aaa sen bildiğin halde yanlış söyledin @S.G.A.T. bey @kerem Bey doğru söyledi en azındanOnu da ona sorarsın artık. @Harunnn60
A yanlış yazmışım.
Sönerken döndü herhalde
A yanlış yazmışım.
Ne diyeceğini biliyorum, hayır sadece uykum var.
Hahah Aaa şuankı ruh halini söyleyecektim evet @S.G.A.T. a ama madem uyardı bu seferlik söylemiyim kerem anlamısdır zatenSönerken döndü herhalde
Hahah Aaa şuankı ruh halini söyleyecektim evet @S.G.A.T. a ama madem uyardı bu seferlik söylemiyim kerem anlamısdır zaten
Aklıma hiç sarhoş falan gelmedi yaniOkuyan ziyaretçi üyelerin bile bildiğini düşünüyorum.
Ciddiye alanda kabahat zaten.şaka olarak mı yaptın bunu?
Aklıma hiç sarhoş falan gelmedi yani
Hahah Aaa yasak kelimeyi söyledin şimdi bu çıldırır gece geceOkuyan ziyaretçi üyelerin bile bildiğini düşünüyorum.
yok hayır şakaysa milleti etiketliyip olmamış attırıcamCiddiye alanda kabahat zaten.
Aşkolsun millet de beni sinirli biri sanacak Sadece evimde bisküvi ile çay içerken sarhoş diyorsunuz alakayı anlamıyorumHahah Aaa yasak kelimeyi söyledin şimdi bu çıldırır gece gece
Ama madem o kelime söylendi bunu yapmam lazım ama bu sefer benim günahım yok
Ne attıysan gözükmüyorHahah Aaa yasak kelimeyi söyledin şimdi bu çıldırır gece gece
Ama madem o kelime söylendi bunu yapmam lazım ama bu sefer benim günahım yok
Çok kötülemedim. Hayal kırıklıklarımı söyledim Yan cast acayip kötü. Başroller harika. Dizinin temposu kötü ve renk ayarı hiç iyi değil gereçkten.Nedense hep iyi yorumlar yapıldı. Sen niye kötüledin?