ATV Masum Değiliz - Dizi Yorumları

Yiğitt

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,913
Puanı
1,061
ATV'nin yeni ve iddialı dizisi "Masum Değiliz" bu akşam yayın hayatına başlıyor!

Yapımcılığını Koliba Film’in üstlendiği, yönetmenliğini Levent Türkkan’ın yapacağı dizinin kadrosunda Uraz Kaygılaroğlu, Damla Sönmez, Ushan Çakır, Oya Unustası ve Sercan Badur yer alıyor.

"Masum Değiliz" yeni bölümleriyle her cumartesi 20.00'de ATV'de!

Dizi ile ilgili yorumlarınızı ve paylaşımlarınızı bu başlık altından yapabilirsiniz. İyi seyirler...

Uraz yüzünden ilk bu diziye şans veriyorum. Daha sonra tekrardan İnsanlık Suçu'na bakarım. Kadro da çok güzel.

Damla Sönmez için tutsun istiyorum. Nedense bu dizinin bir konusuna girince aklıma @Forumdash geliyor. :A
İzliyormusun madem:A
Ohannesss resmen Michaela Connor Asher karakterleri var big little lies I çaktirmadan Ufak tefek cinayetler yapan yapimcilar htgawm I da masum degiliz yspmislar😱 @Çiğdem- @Forumdash @xBUGRAx @Harunnn60
İlla hgwassdshsgt dizine benzetecen :A

Anlamadım ama Koliba'dan her şeyi beklerim. :A
How to get away with a murder dizisinde bir eşcinsel avukat adayı var. Kesin Masum Değilizde Aras Aydın oynuyor. Onu diyor zaar :A

Kiz Turk dizisinde escinsel ne arar :F UTC gibi karakterleri birlestirip degistirmisler:F
Bizdeki escinsel demedim zaten :X Öteki dizideki karakteri tanıttım:X
Haa bizdeki escinselolsa da sırıtmaz. Taniştırmakiçin getirdiği kız pek de güzel değil:A Aradiğini bulamayan erkek :F

Diziye bol şans dilerim, Nişanda, nişanlısı ile gözü yaşlı bir şekilde içeri yürürken olan sahneye kadar izledim, yani 1 saaten fazla baktın.
Güzel dizi ama izlememe kararı aldım. Cumartesi 3. bir dizi fazla gelir bana :F

Diziyi beğendim. Ama anne baba yada kısaca yan karakterler olmamiş. Hiç olmamiş hem de hiç.
Dizinin akışkanliği çok yavaş. Olaylar çok yavaş ilerliyor. Damla başrol olmasına rağmen neredeyse hiç yoktu(b) Dizinin atmosferi güzel ama şu renk ayarı hiç olmamiş.Kırık Kanatların renk tonlarıyla aynı ve dizinin kalitesine gölge düşürüyor:T:

CMTS günlerimi yaza kadar doldurur @kerem :X

Beklediğimin çok çok üzerinde iyiydi ilk bölüm. Bilindiğin dışına çıkmak için bayağı uğraşılmıştı. Karakterler beklediğim gibi çıktı az çok. Her bölüm sırrın ortaya çıkma ihtimali üzerinden gerilim yaratacaklardır. Muhtemelen cesedi taşırken mahalleden birisi de olayı görmüştür. İnşallah farklı bir senaryo ile ilerler. Bu sezon izlediğim en iyi bir kaç dizi bölümünden biriydi kesinlikle. Umarım reytinglerde de hak ettiği başarıyı yarın listelerde görürüz.