Royal Highness
Ayın En Favori Üyesi
- Reaksiyon puanı
- 1,998
- Puanı
- 175
Semih'in kaptanlığında nihayet takımı haftayı kazandı. İlk kez kaptanlığında takımı kazanmış oldu. Semih'in tepkisi çok iyiydi
Kanks uydurma onlar ya yok öyle birşey şov bence
Biri şey yazmış: "Yarışma bitince birbirlerinin yüzüne bakmayacaklar, ergenler de evlenip mutlu mesut yaşayacaklarını düşünüp boş boş shipliyorlar. Bu bir reality show ve her şey reyting için, bunu anlayın artık"
Yarışmada bu tür olayları bende sevmiyorum. Onuru da iyi yaptığı azmi için beğeniyorum. Herkesin tercihleri tabi herseyine bayılmıyorumBeyza ve Onur aşk güzellemerinden bıktım.. Bütün prodüksiyonda ikisi üzerine yürüyor.. Beyzaya geçilen torpil ve Onurun tüm egosuna müsamaha gösterilmesi çok rahatsız ediyor.. Yarışma kısmetse Olura dönmüş, tüm masterchef tag olmuş Onur ve Beyza...
Kerem, Semih ve Alper için katlanıyorum.
@RüzgarGülü @Zeyno @RoyalHighness @xemrexxx @BerzzAnn
Onur halen favorilerimde sadece tavırları çok rahatsız edici. Yoksa hakkını vermek lazım, son ikiye kaldığında neden demem ama kişisel özellikleri soğutuyor beni.Yarışmada bu tür olayları bende sevmiyorum. Onuru da iyi yaptığı azmi için beğeniyorum. Herkesin tercihleri tabi herseyine bayılmıyorum
Ben açıkçası hiç yakıştıramadım.. Bana göre apayrı dünyaların insanları... Ama aşk bu işte.. Gerçekse gönül bu, karışılmaz.Akşamki bölümden sonra sosyal medya Onur Beyza videolarıyla doldu taştı iyice. Yemek yarışmasından çıktı kısmetse olur programına döndü artık.
Onur'un annesine "Beyza, nasıl? Çok tatlı değil mi? Çok güzel kız." diyerek Beyza hakkındaki görüşünü sorması ve sorarken de kendi beğenisini açıkça dile getirmesi...
Ya reyting ve ilgi için prodüksiyon ekibi kurgu yaptırıp Onur'dan böyle davranmasını istiyor ya da Onur gerçekten Beyza'dan hoşlanıyor.. Çünkü Onur annesinden resmen onay ve görüş ister gibi sordu o soruyu.
@RüzgarGülü @xemrexxx @The_Erinch
@Angelica @Zeyno @BerzzAnn
Aşkı memnu ya döndü iyiceAkşamki bölümden sonra sosyal medya Onur Beyza videolarıyla doldu taştı iyice. Yemek yarışmasından çıktı kısmetse olur programına döndü artık.
Onur'un annesine "Beyza, nasıl? Çok tatlı değil mi? Çok güzel kız." diyerek Beyza hakkındaki görüşünü sorması ve sorarken de kendi beğenisini açıkça dile getirmesi...
Ya reyting ve ilgi için prodüksiyon ekibi kurgu yaptırıp Onur'dan böyle davranmasını istiyor ya da Onur gerçekten Beyza'dan hoşlanıyor.. Çünkü Onur annesinden resmen onay ve görüş ister gibi sordu o soruyu.
@RüzgarGülü @xemrexxx @The_Erinch
@Angelica @Zeyno @BerzzAnn