TV8 MasterChef Türkiye - Program Yorumları

Soğanlı olacak 🤤🤤🤤

Barış ve Metin resmen menemenden soğutur adamı.
 
Alican çok temiz bir kadro kurdu. Barış elinden geleni yapıp oyunu kazansın yoksa kendisine siyah önlüğü giydirecek bir takım kurdu.
 
Bu hafta Barış'ı bir kenara koyup onun sinirlerimi bozmasına izin vereceğim. Bu akşamki bölümünden sonra Azize veya Esra gitsin istiyorum. İkisi de adil değil ve milleti kandırma peşindeler.
 
Sevdiğim tatlıdan soğuttular..

Onlar nasıl tatlılardı öyle 🤷🤷🤷
 
Alican'ın Azize'den intikam alması beni feci keyiflendirdi. İstediği kadar performans birincisi olsun yarışmada yancı olmaktan öteye gidemeyecek. Şu anki potada elenmeye en yakın isim. Son gelecek üçlüde Esra veya Tanya olmazsa bu hafta gider inşallah.
 
Tanya'nın yine bir şekilde potadan kurtulmasına sinirlendim ama Azize'nin gitmesi için harika bir pota oldu. Son olarak da sağlam bir isim gelsin de şu kadın gitsin sonra tüm oklarımı sinsi Ayaz ve kankası Barış'a çevirecem.

Azize kaç yaşında kadınsın gittin çocuk gibi trip atıyorsun ya kahkaha atıyorum. Sen kaptanken Alican'a yaptığın yanına kâr mı kalacak sanıyordun? Güç aldığın arkadaşların seni satınca nasıl da ortada kaldın ama. Ben bu hafta Alican-Kıvanç-Barbaros üçlüsünden razıyım. Umarım el birliğiyle Azize'yi elerler.
 
Reactions: Angelica
Geçen hafta, bana reklam gelmiyor diye ağlayan Barışı yükseltme haftası yapılmış...
Kurguyu üzerine kurmuşlar...
 
Ah ulan Tanya ahhh. Yine Azize'yi ipten aldın. Bir sürpriz yapıp umarım onu elersin ama hiç sanmıyorum buradan daha çıkamaz gibi duruyorsun.