Hetero oldun galibaBenden uzak olsun da kimin olursa olsun.
Hetero oldun galibaBenden uzak olsun da kimin olursa olsun.
Neyini beğenmedinIyy Emre Hasanmıı
Takım kaptanı olup Sergeni Tahsini Dilarayı seçmesine ayar oldumNeyini beğenmedin
Batuhan 15 haftada ilk dokunulmazlığı almış
Sen de takımına @Dosi @Zeyno @Carpe Diem @cookies seçerdin ne farkın var beTakım kaptanı olup Sergeni Tahsini Dilarayı seçmesine ayar oldum
Benim yarışmada birinciliğim vardı beni seç gııızBiz onlardan daha iyi takım oluruz bee
Tabii sen ve @Dosi cepte 😂Benim yarışmada birinciliğim vardı beni seç gııız
Benim yarışmada birinciliğim vardı beni seç gııız
Tabii sen ve @Dosi cepte 😂
Ya Emre sen kimi kandırıyorsun, sanki diziyi Cuma kendi saatinden sonra izleme şansımız yokmuş gibi, ben seni Nilay konusunda etiket edince hemen sahnesi ile falan geliyorsun. Yemeyiz bu numaraları
Bizden daha çok hakimsin diziye
Size de böyle bakıyorlarmışBak bak bak @xemrexxx 'in yaptiklarina bak sen. Birde oyun cekiyor bize. Seni gidi KS'ci seni. YC'nin konularina ugrama sen
Sende işine baksan iyi olacak.
Bakıyorum zaten 9-6 çalışıyorum ayol 😱Sende işine baksan iyi olacak.
Nasıl çalışma o ayol hep buradasın. 😱Bakıyorum zaten 9-6 çalışıyorum ayol 😱
Neyse danilo seni solladı Alican A milyonların önünde aşkını ilan ediyor 😵
@Angelica @Dosi @Yakamoz-Asi @The_Erinch @cookies @Carpe Diem @Zeyno @Emre Ozansoy @mrt-06
Evden çalışıyorum ofise girme zorunluluğu yok 'Nasıl çalışma o ayol hep buradasın. 😱
Neden yok?Evden çalışıyorum ofise girme zorunluluğu yok '
Serbest bacım, müdür ve üstüne zorunluNeden yok?
Boşuna dememişler insanın yüzü güzel olacağına bahtı olsun diye.Serbest bacım, müdür ve üstüne zorunlu
Vayy ne güzelmişEvden çalışıyorum ofise girme zorunluluğu yok '
Bence iyilik yap iyilik bul demişler hep iyi kalpliliğimdenBoşuna dememişler insanın yüzü güzel olacağına bahtı olsun diye.
İyilik ve sen. Birbirine ne kadar uzak iki kelime.Bence iyilik yap iyilik bul demişler hep iyi kalpliliğimden