İyi kalpli olsan böyle bir ilişkin olurdu anca @Emre Ozansoy ve @Carpe Diem ile dedikodu yap buradaİyilik ve sen. Birbirine ne kadar uzak iki kelime.
İyi kalpli olsan böyle bir ilişkin olurdu anca @Emre Ozansoy ve @Carpe Diem ile dedikodu yap buradaİyilik ve sen. Birbirine ne kadar uzak iki kelime.
Aaa iyiyse cennete gitsin herkesler banane.
Sana da biraz odun atmalı cehennemde birileri haklısınAaa iyiyse cennete gitsin herkesler banane.
O odunu kafasına yiyecek kişi ben değil sensin.Sana da biraz odun atmalı cehennemde birileri haklısın
Sen edepli bir avrat olduğun için @Emre Ozansoy sistanı bu arabaya gönderdikO odunu kafasına yiyecek kişi ben değil sensin.
Sende bin çok heveslisin.Sen edepli bir avrat olduğun için @Emre Ozansoy sistanı bu arabaya gönderdik
@Angelica @Yakamoz-Asi @The_Erinch @12.Adam @Carpe Diem
Sen edepli bir avrat olduğun için @Emre Ozansoy sistanı bu arabaya gönderdik
@Angelica @Yakamoz-Asi @The_Erinch @12.Adam @Carpe Diem
İkiniz bininSende bin çok heveslisin.
Kıvanç mı?Barış yine çekirge gibi potadan kaçtı ama oraya düştüğü zaman çıkması zor olacak. Azize'nin de çıkması bana garip geldi. Şu anda bu potadan Kıvanç veya Esra'nın elenmesi gerekiyor. Esra'nın böyle bir hikaye anlattığını gördüysek yüksek ihtimalle o gidecektir. Bu ikisinin dışında giden her kişi beni çok üzer.
🤣🤣Gerçekten reklam almayamı gitmiş buAaaa reklam gelmiyor diye ağlıyorlar 😱 size @serhatt la @Carpe Diem bile vermez yani reklam vermez parayı yönetememelerine rağmen @cookies @Emre Ozansoy @Angelica @Zeyno @Dosi @The_Erinch @Yakamoz-Asi
Sence hangisi?An itibariyle Türkiye gündemine giren 2 kelime var...
Soğanlı
Soğansız