Oşşşşt küpek kurban ol sen bize emiii
Büşra berker.Kim o zaman?
Beter olŞu saçma yarışma yine her yerde karşıma çıkmaya başladı, bitse de kurtulsak. Yeto.
Ayol tahsinsirella karıştırdı ortalığı hepSinsi gamze potada
Ben beter olmam beter ederim.Beter ol
------
Ayol tahsinsirella karıştırdı ortalığı hep
Tahsin'im bilir işini ses etme------
Ayol tahsinsirella karıştırdı ortalığı hep
Sen yanıtladığın için muhakkak bakacağım.Büşra berker.
Aksine eda hem tabak kazandı, hem adil oy verdi hem de çok güzel ve anlamlı konuştu oylamada...
Mutlaka dün akşamki oylamayı izle
You’dan baktım, herkes birbirine suç yüklüyor, olaylardan kaçmaya çalışıyorlar.Büşra berker.
Aksine eda hem tabak kazandı, hem adil oy verdi hem de çok güzel ve anlamlı konuştu oylamada...
Mutlaka dün akşamki oylamayı izle
Taklitler aslını yaşatır canım, ben gerçeğim etrafımdakiler sahte.
Sergen senin dombiliyi tokatlıyor sürekliSergen Tahsin ayaz 3 lüsünün havası söner umarım
Senin favorin Sergen mi ?Sergen senin dombiliyi tokatlıyor sürekli
Favorim yok henüz. Zaten daha şampiyonlar sahaya inmedi Ama gönlümün şampiyonu TanyaSenin favorin Sergen mi ?
Sergenden survivor evrim havası alıyorum yarışmanın reytingi için şişirilen yapım ekibinin adamı resmen sonlara doğru atılır ihtiyaç kalmayınca hele bir Barbaros, cemre, kızılsakal vb. Gelsin deSergen senin dombiliyi tokatlıyor sürekli
Evrim'de performans yoktu ama bu adam başarılı Şu grup arasında baya parladı ama finalistler gelince ne olur onu o zaman görürüzSergenden survivor evrim havası alıyorum yarışmanın reytingi için şişirilen yapım ekibinin adamı resmen sonlara doğru atılır ihtiyaç kalmayınca hele bir Barbaros, cemre, kızılsakal vb. Gelsin de
1kere takım oyunu kaybettiler onun dokunulmazlığı da köfte yapmak oldu tesadüf işteEvrim'de performans yoktu ama bu adam başarılı Şu grup arasında baya parladı ama finalistler gelince ne olur onu o zaman görürüz