Kuzum Esra yine bol bol ortalığı karıştırıp tansiyonum düştü diyip kenara çekilir
Sevilmeyen kim görmek istiyorsan aynaya bak.Bu eda suna güzide üçlüsü @serhatt @Emre Ozansoy @Alos gibi sevilmiyor
@The_Erinch @Angelica @12.Adam
İzlemedim ki🤣
Çok doğru söylemiş 😃👏Bu eda suna güzide üçlüsü @serhatt @Emre Ozansoy @Alos gibi sevilmiyor
Kendinle karıştırdın galiba.Bu eda suna güzide üçlüsü @serhatt @Emre Ozansoy @Alos gibi sevilmiyor
@Angelica da beyin yok mu?
Yok gııı eda ya laf etmişler, teyzoş da hiç haz etmiyor ondan@Angelica da beyin yok mu?
Kuzzz,Teyzen haz etmemekte haklı. @AngelicaYok gııı eda ya laf etmişler, teyzoş da hiç haz etmiyor ondan
@Angelica da beyin yok mu?
Yok gııı eda ya laf etmişler, teyzoş da hiç haz etmiyor ondan
20 kişi dediler ama önlüklüler ne olacak acaba? Orasını anlamadım bilen varsa yazsın valla.. @MasacRE @Zeyno @Emre Ozansoy15-15 mi olacak takımlar acaba
20 kişi olacak + 9 kişi de 5 sezonun finalistleri var yani 29 kişi bence 1 de yedek alırlar 15-15 başlar ya da finalistler sayı azaldıkça dahil olur?20 kişi dediler ama önlüklüler ne olacak acaba? Orasını anlamadım bilen varsa yazsın valla.. @MasacRE @Zeyno @Emre Ozansoy
Ama yedekleri seçerken, yedek adayı oldunuz dendi... Onlar içinde de bir oyun yapacaklar bence. Kalıcı yedekler alacaklar 5 kişi falan düşünüyorum... Kaptanlarıda kendi içinde yarıştırsa mesela 👀👀👀20 kişi olacak + 9 kişi de 5 sezonun finalistleri var yani 29 kişi bence 1 de yedek alırlar 15-15 başlar ya da finalistler sayı azaldıkça dahil olur?
Sevilmeyen kim görmek istiyorsan aynaya bak.
Kendinle karıştırdın galiba.
Kuzzz,Teyzen haz etmemekte haklı. @Angelica
Edaya söylemek istediğimi söylemiş
Kadın balkona çıktı iyice gıcık oldu be
Ama yedekleri seçerken, yedek adayı oldunuz dendi... Onlar içinde de bir oyun yapacaklar bence. Kalıcı yedekler alacaklar 5 kişi falan düşünüyorum... Kaptanlarıda kendi içinde yarıştırsa mesela 👀👀👀
@Çiğdem in kurt adamı elendi izliyorsa ağlıyordurBu Pelin dediğin Pelo ise ekrandan uzak dursun