Kuzum Esra yine bol bol ortalığı karıştırıp tansiyonum düştü diyip kenara çekilir 
Sevilmeyen kim görmek istiyorsan aynaya bak.Bu eda suna güzide üçlüsü @serhatt @Emre Ozansoy @Alos gibi sevilmiyor
@The_Erinch @Angelica @12.Adam
İzlemedim ki🤣
Çok doğru söylemiş 😃👏Bu eda suna güzide üçlüsü @serhatt @Emre Ozansoy @Alos gibi sevilmiyor
Kendinle karıştırdın galiba.Bu eda suna güzide üçlüsü @serhatt @Emre Ozansoy @Alos gibi sevilmiyor
Yok gııı eda ya laf etmişler, teyzoş da hiç haz etmiyor ondan@Angelica da beyin yok mu?![]()
Kuzzz,Teyzen haz etmemekte haklı.Yok gııı eda ya laf etmişler, teyzoş da hiç haz etmiyor ondan![]()
@Angelica da beyin yok mu?![]()
Yok gııı eda ya laf etmişler, teyzoş da hiç haz etmiyor ondan![]()
20 kişi dediler ama önlüklüler ne olacak acaba? Orasını anlamadım bilen varsa yazsın valla.. @MasacRE @Zeyno @Emre Ozansoy15-15 mi olacak takımlar acaba![]()
20 kişi olacak + 9 kişi de 5 sezonun finalistleri var yani 29 kişi bence 1 de yedek alırlar 15-15 başlar ya da finalistler sayı azaldıkça dahil olur?20 kişi dediler ama önlüklüler ne olacak acaba? Orasını anlamadım bilen varsa yazsın valla.. @MasacRE @Zeyno @Emre Ozansoy
Ama yedekleri seçerken, yedek adayı oldunuz dendi... Onlar içinde de bir oyun yapacaklar bence. Kalıcı yedekler alacaklar 5 kişi falan düşünüyorum... Kaptanlarıda kendi içinde yarıştırsa mesela 👀👀👀20 kişi olacak + 9 kişi de 5 sezonun finalistleri var yani 29 kişi bence 1 de yedek alırlar 15-15 başlar ya da finalistler sayı azaldıkça dahil olur?
Sevilmeyen kim görmek istiyorsan aynaya bak.![]()
Kendinle karıştırdın galiba.![]()
Kuzzz,Teyzen haz etmemekte haklı.@Angelica
Edaya söylemek istediğimi söylemiş
Kadın balkona çıktı iyice gıcık oldu be![]()
Ama yedekleri seçerken, yedek adayı oldunuz dendi... Onlar içinde de bir oyun yapacaklar bence. Kalıcı yedekler alacaklar 5 kişi falan düşünüyorum... Kaptanlarıda kendi içinde yarıştırsa mesela 👀👀👀
@Çiğdem in kurt adamı elendi izliyorsa ağlıyordurBu Pelin dediğin Pelo ise ekrandan uzak dursun![]()