Diğer oyunları da kazanıyor. Karalama Sergenimi1kere takım oyunu kaybettiler onun dokunulmazlığı da köfte yapmak oldu tesadüf işte
Barbaros filan gelince daha da açılır Eray, şu anlık ortama alışmaya çalışıyor.Danilo da saf saf okuyordu
Dombilim yarışmanın realitysüni tek başına sağlıyor
Mutlu elendi bıraktı gibi sankiAaa Güzide nasıl elendi ya? Kesin bunda bir şey vardır yoksa asla ilk elenecek birisi değil.
Bana da öyle geldi yoksa ilk giden kişi olması bana mantıklı gelmiyor.Mutlu elendi bıraktı gibi sanki
+1. Rıfat’lı ve Berker’li bir potadan çıkabilirdi rahatlıkla Güzide. Yarışma şu an çok uzun sürüyor ve yarışanlar aşırı yıpranıyor bu süreçte anladığım kadarıyla, geçenlerde Görkem’in böyle bir açıklaması vardı. O strese tekrar girmek istemiyorum gibisinden bir şeyler söylüyordu. Güzide’nin de yarışmadan gelecek herhangi bir şeye ihtiyacı olmadığı için bilerek elendi gibi sanki.Tanya ve Güzide kadınlar içinde en sevdiğim yarışmacılardı. O yüzden Güzide'nin elenmesine aşırı üzüldüm. Ben de bilerek elendiğini düşünüyorum. Son zamanlarda aşırı mutsuz ve keyifsiz olduğunu görüyordum. Bu sene kurulan kadroyu çok benimseyemedi ve o ortamdan uzaklaşmak istedi muhtemelen.
Diğer oyunları da kazanıyor. Karalama Sergenimi
+1. Rıfat’lı ve Berker’li bir potadan çıkabilirdi rahatlıkla Güzide. Yarışma şu an çok uzun sürüyor ve yarışanlar aşırı yıpranıyor bu süreçte anladığım kadarıyla, geçenlerde Görkem’in böyle bir açıklaması vardı. O strese tekrar girmek istemiyorum gibisinden bir şeyler söylüyordu. Güzide’nin de yarışmadan gelecek herhangi bir şeye ihtiyacı olmadığı için bilerek elendi gibi sanki.
Fragmanda o kadar ağladılar biri ciddi şekilde yaralandı sandım. Şimdi videoyu izledim kız kasnak unuttu diye ağlamışlar. Siz hasta mısınız ya? Bu seviyede öyle bir hata yapan kişiye niye ağlıyorsunuz? Yok bir de haksızlık yapmışlar falan. Burası All Star en ufak hatada gidersin.
Alican gelmiş. Sonunda ağır toplar dahil olmaya başlıyor. Bölümün yemeği Sergen için seçilmiş gibi. Kendi sezonunda yağlaması baya övülmüştü. Bu bölüm şefler, reji ve Eray bayram etmiştir.
Sırada suna var diyorlarBüşra 2-3 hafta önce yarışmaya ve şeflere gönderme niteliğinde paylaşımlar yapıyordu. O yüzden açık etmişti zaten kendisinin elendiğini ama fragmanı görünce ben de birine bir şey oldu diye düşündüm.
Sıra Eda'ya gelsin.Sırada suna var diyorlar
Zor bence eda, Dilara, gamze, Esra kavgacı reyting getirirSıra Eda'ya gelsin.
Kuz @serhatt kılıklılar yarışmayı da ele geçirdi 😱 @Alos @Emre Ozansoy @Angelica @Zeyno @12.Adam @Yakamoz-AsiBüşra 2-3 hafta önce yarışmaya ve şeflere gönderme niteliğinde paylaşımlar yapıyordu. O yüzden açık etmişti zaten kendisinin elendiğini ama fragmanı görünce ben de birine bir şey oldu diye düşündüm.
Kuz bu Damdaki Kemancı Sedat değil mi?Kuz @serhatt kılıklılar yarışmayı da ele geçirdi 😱 @Alos @Emre Ozansoy @Angelica @Zeyno @12.Adam @Yakamoz-Asi
Seyrediyor musun?Köfteci Sergen’in çiftliği olmuş bu yarışma…
Barbaros la cemre gelince dağılır çiftlik bence ))Köfteci Sergen’in çiftliği olmuş bu yarışma…