TV8 MasterChef Türkiye - Program Yorumları

Hiç izlemedim ama o dönem sosyal medya çalkalanmıştı bu Murat isimli yarışmacının videolarıyla. Çok değişik biri

Bu arada, az önce Alper söyledi; Erim uykusunda da konuşuyormuş
Gece yada yarın tekrarına bakarim belki. Bugün izlemiyorum. Bakalım neler olacak. Erim yapabilir öyle şeyler o da eğlenceli birisi. İlk geldiginde sevmiyordum çok konuşuyor diye

Reactions: Royal Highness
Gece yada yarın tekrarına bakarim belki. Bugün izlemiyorum. Bakalım neler olacak. Erim yapabilir öyle şeyler o da eğlenceli birisi. İlk geldiginde sevmiyordum çok konuşuyor diye
Aynen ilk geldiğinde çok uzak geliyordu bana Erim ama hem eğlenceli hem hareketli hem de yarışmaya enerji getirdiği için artık seviyorum

Reactions: RüzgarGülü
Ben gördüm bunu... Daha önce Survivor da Yunus Emre aleni Nah çektiği için ceza almışdı.. Burada adı geçen kişi Onur olunca pas geçtiler.. @RüzgarGülü @Zeyno @xemrexxx

Onuru parlata parlata bitiremediler bu hafta.. Ama bayağı linç aldılar. Yeni haftada bu linçlerin yansımasını merak ediyorum.

Birde Somer Şefin yarışmadaki geleceğini.

Bu akşam potaya giden 4. isim Erim oldu.

Böylece potaya; takım oyunlarından 3 mavi takım oyuncusu giderken, bireysel pota oyununda ise kırmızı takımdan 1 kişi gitmiş oldu.

Potadaki 4 isim : Şirin, Beyza, Emre, Erim

Bu akşamki bireysel pota oyunundaki 2. turdan birinci olarak çıkan Kerem'e Somer Şefin söylediği sözler ;

https://twitter.com/x/status/1865499877154619805

bence keremi zorbalayıp zorbalayıp şampiyonluk yapacaklar

Reactions: The_Erinch
bence keremi zorbalayıp zorbalayıp şampiyonluk yapacaklar
Şefler tarafından Kerem'e yapılan mobbinglerin hem sayısı hem de dozu iyice artmaya başladı. Bu durum artık gerçekten rahatsızlık verici boyuta ulaştı.

Aklıma gelenler;

1) Mehmet Şefin para ödülü oyununda kazanamayan Kerem'e "İyi günler, yine beş kuruş alamadan gidiyorsun" demesi.

2) Danilo Şefin Kerem'e kaşık atacakmış gibi yapıp cebinden çatal çıkarması ve dalga geçer gibi atması.

3) Somer Şefin Latin Amerika konseptini kaybeden Mavi Takım hakkında yaptığı yorumda Kerem'e "Eşin Latin Amerikalı ama kaybettiniz" demesi. Eşi ne alaka?

4) Somer Şefin ilk 8'e kalan Kerem'e "Her şeyi alan Onur da ilk 8'de, hiçbir şeyi alamayan Kerem de ilk 8'de" demesi.

Aklınıza gelen varsa sizler de ekleyin lütfen.

@xemrexxx @The_Erinch @Angelica
@Zeyno @RüzgarGülü @BerzzAnn

Bakalım Somer şef durumu ne olacak:/
Keremi gazlamak için yapıyorlar bence.

Destek yayınladıklarına göre durum vahim.

Senin x hesabin mi bu genelde bu hesabı paylaşiyirusn
Yok artık
Ben kim 51.745 takipçili hesap sahibi olmak kim

MasterChef Türkiye ile ilgili güncel ve düzenli paylaşımlar yaptığı için sık sık göz atıyorum

Destek yayınladıklarına göre durum vahim.
Somer Şefin avukatları karara çoktan itiraz etmişlerdir. Temyiz süreci uzun sürer, hemen çözülmez bu durum bence.

Kerem, şeflere batıyor

Reactions: The_Erinch
Çözerler illaki ama programın ilerleyişini muhtemelen etkileyecektir bu durum. Çekimler 1 hafta önceden yapılıyor. Yani bu haftadan sonra ara verme durumu Olabilir.

Çözerler illaki ama programın ilerleyişini muhtemelen etkileyecektir bu durum. Çekimler 1 hafta önceden yapılıyor. Yani bu haftadan sonra ara verme durumu Olabilir.
Karara itiraz edilip temyiz süreci başladığı için hapse girme olayı olmayacak. Neden programa ara versinler? Ha itibar zedelenmesi vs. olduğu için dersen olabilir.

Bir de olayda Somer Şefin kendisinin dahli yokmuş anladığım kadarıyla. Restoranının inşaatındaki istinat duvarı çökmüş ve 1 kişi maalesef vefat etmiş. Şantiye şefleri, inşaat mühendisleri, mimarlar, proje sorumluları gibi kişiler de yargılanıyordur.

Umarım o giden canın hakkı doğru bir şekilde aranır.

Reactions: RüzgarGülü
Hmm ben hapse girdi zannetmiştim. Yalnız değildir felan paylaşımları olunca. Programa ara verilmez o zaman.