Maskeli Fedai'nin Forumdaki 8. Yılı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
8 sene önce buraya bir adam indi. Yüzünde bir maske, cebinde bir mala, o kadar. Tek başınaydı. Koca forum kulağına yapamazsın diyordu. Ona buradan giremezsin dediler, girdi. Ona burada kalamazsın dediler, kaldı. Ona sen köyden bir fukarasın, sen tek başına bu halinle, bu koca forumun tepesine mi çıkacaksın? Yapamazsın dediler, yaptı! İşte bugün, geldik yıl dönümüne... Sayın Gs'li dostum, kütük dostum ve yoldaşım... Nice seneler diliyorum... Nice goygoylu, SABAR'lı, sıvalarla ve hainliklerle dolu seneler... @Maskeli Fedai

Size çok güzel tost makineleri ve Belhanda reisi hediye ediyorum sayın Gs'li dostum...

Reactions: Maskeli Fedai
@Turkuazz'ın 10 yıllık hediye verme işini tek mesajda halletmesi üzerine yayınlanan bildiridir:

Ekli dosyayı görüntüle 84190

@MEnes @MasacRE @Maskeli Fedai
...

Sayın Gs'li dostum adamlığı

Reactions: Sherlock
Forumda en uzun süredir konuştuğum insanlardan birisi, çok temiz ve duygusal bir insan. Özel paylaşımlarımız oldu, iyi ki forumda ve iyi ki tanışmışım dediğim bir dostum.. 7 yıldır çok sohbetimiz oldu aslında ergenliği de birlikte yaşayıp büyüdük diyebilirim. İyi ki varsın nice yıllara canım.
@Maskeli Fedai

Reactions: Maskeli Fedai