Maskeli Fedai'nin Forumdaki 8. Yılı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hqdefault.jpg

Forumun ihtiyarlarından ve gizemli üyelerinden @Maskeli Fedai, nam-ı diğer "parantez reis"in forumdaki 8. yılı. Kendisini nice nice forumlu yıllar diliyoruz.​
@Maskeli Fedai'ye hediyem ektedir:

Aslında konuya hiç gerek yoktu ama açmış bulundun :A Teşekkürler yazdıkların ve hediyelerin için. :D

• Beğendim
Reactions: Araf
Ben ona tebriğimi profilde yaptım. Onu bile yapmamam gerekirdi. O benim konumda etmeyip üstüne bana hediye verilmemesi üzerine birlik mesajları verdi kankalarıyla. Tüm bunlara rağmen benden konu ve hediye beklentisi varmış 😱
Bakalım o bana hediye vermeyenler burada ne tavır gösterecek. İzleyip göreceğim
Ekli dosyayı görüntüle 84533
Bana hediyeyle gelmen lazımdı Dosi hanım..

• Güldürdün
Reactions: Dosi
  • Güldürdün
Reactions: sokak sanati
Din kardeşim... Nice 8 yıllara canım. :bhr: @Maskeli Fedai

Biliyorsun, dün NASA ve SpaceX çuvalladı ve Dünya'nın düz olduğu ortaya çıktı. Fakat yine de bilimsel kanıtların bulunduğu bu videoyu sana hediye ediyorum.

Ahahahhaa teşekkürler troll reis :A Hediyem muhteşem :bhr: Elon Musk ve Masa adam değildir zaten :A

• Güldürdün
Reactions: DarkLegenD
Ekli dosyayı görüntüle 84539

Güneydoğunun Parisine Selam Olsun..
Sen kendini Parisde zannetsende :)

Daha Nice 8 Yılların Olsun Forumda.

Fikirlerin tükenmesin,canın sıkılmasın,sağlığın yerinde olsun ki her zaman iki kelam ın olsun forumEkli dosyayı görüntüle 84540

Ekli dosyayı görüntüle 84541

Senin olduğundan şüpheleniyorum :)

Seviliyorsun Kardeşim.
Sevgilerimle​
Teşekkürler Erinç abi. Sanki yıllardır tanisiyormusuz gibi bir his var. İyiki grldin foruma iyimi tanıştık abi. Sağol güzel düşüncelerin için :D

• Harika
Reactions: The_Erinch
Sabar konseyinin üyesi ( ) reisim Nice yıllara 🎂 Forumunuz Kutlu,Muhabbetiniz Tatlı,Sabarınız Güçlü Olsun.Bunlarda benim hediyelerim içinde ufak bir sürprizde olabilir. :A

Ekli dosyayı görüntüle 84549Ekli dosyayı görüntüle 84550Ekli dosyayı görüntüle 84551Ekli dosyayı görüntüle 84552
Teşekkürler 12 reyiz :D Seninle de kısa sürede anlaştık Survivor konularında gayet eğlenceli bir arkadaşımızsın :A Nica Survivorlara :A Hediyelerim de süper :A

• Harika
Reactions: 12.Adam
8 sene dile kolay... Neler yaşandı, neler değişti bu kısa gibi gözüken ama uzun zamanda... nice huzurlu ve mutlu senelere dilerim @Maskeli Fedai :A

beyaz-katlanabilir-hediye-kutusu-125x125-cm-katlanabilir-hediye-kutulari-4544-48-B.jpg
Aynen öyle :D Hep beraber Tols yoldaşım hep beraber :A Daha birlikte ne güzel günler göreceğiz yakın zamanda inşallah :A

Hediyem efso :A

• Harika
Reactions: Tolstoyevski
Yazık .ss Sen sürekli hediye istiyorsun benimki ise ayda yılda bir olan bir şey :A
İstemeyi boşver neticeye gel. Bana sadece 1 kere hediye ile geldin o da silindi:A Belgeli olarak bakarsak 0 ama ben sana birden fazla kere hediye ile gelmiştim artı profilinde de tebrik ettim yani benden yeteri kadar hediye ve tebrikleri kaptın

• Güldürdün
Reactions: Maskeli Fedai