Maskeli Fedai
Favori Üye
![]()
Forumun ihtiyarlarından ve gizemli üyelerinden @Maskeli Fedai, nam-ı diğer "parantez reis"in forumdaki 8. yılı. Kendisini nice nice forumlu yıllar diliyoruz.
Aslında konuya hiç gerek yoktu ama açmış bulundun
![]()
Forumun ihtiyarlarından ve gizemli üyelerinden @Maskeli Fedai, nam-ı diğer "parantez reis"in forumdaki 8. yılı. Kendisini nice nice forumlu yıllar diliyoruz.
Aslında konuya hiç gerek yoktu ama açmış bulundun
Bana hediyeyle gelmen lazımdı Dosi hanım..Ben ona tebriğimi profilde yaptım. Onu bile yapmamam gerekirdi. O benim konumda etmeyip üstüne bana hediye verilmemesi üzerine birlik mesajları verdi kankalarıyla. Tüm bunlara rağmen benden konu ve hediye beklentisi varmış 😱
Bakalım o bana hediye vermeyenler burada ne tavır gösterecek. İzleyip göreceğim
Ekli dosyayı görüntüle 84533
Eyvallah dragZamanında forumun aga grubunda bulunan Maskelinin 8.yılı kutlu olsun![]()
Teşekkürler kanks da biraz daha beni sıvamanı beklerdimUzun yıllar forumda kalman dileği ile tebrikler @Maskeli Fedai
Bi eski favorilerin, birde yeni favorinle konuyu süsledik bakalım.
Ekli dosyayı görüntüle 84536Ekli dosyayı görüntüle 84538
Teşekkürler kanks da biraz daha beni sıvamanı beklerdimHediyelerim muhteşem
![]()
Ahahahhaa teşekkürler troll reisDin kardeşim... Nice 8 yıllara canım.@Maskeli Fedai
Biliyorsun, dün NASA ve SpaceX çuvalladı ve Dünya'nın düz olduğu ortaya çıktı. Fakat yine de bilimsel kanıtların bulunduğu bu videoyu sana hediye ediyorum.
Cevabım 👇Bana hediyeyle gelmen lazımdı Dosi hanım..
@MasacRE @MEnes @Sherlock @TolstoyevskiYeter be hediye de hediye..
Teşekkürler Erinç abi. Sanki yıllardır tanisiyormusuz gibi bir his var. İyiki grldin foruma iyimi tanıştık abi. Sağol güzel düşüncelerin içinEkli dosyayı görüntüle 84539
Güneydoğunun Parisine Selam Olsun..
Sen kendini Parisde zannetsende
Daha Nice 8 Yılların Olsun Forumda.
Fikirlerin tükenmesin,canın sıkılmasın,sağlığın yerinde olsun ki her zaman iki kelam ın olsun forumEkli dosyayı görüntüle 84540
Ekli dosyayı görüntüle 84541
Senin olduğundan şüpheleniyorum
Seviliyorsun Kardeşim.
Sevgilerimle
Nasılda harfleri yutarak yazmış 😜Teşekkürler Erinç abi. Sanki yıllardır tanisiyormusuz gibi bir his var. İyiki grldin foruma iyimi tanıştık abi. Sağol güzel düşüncelerin için![]()
Teşekkürler 12 reyizSabar konseyinin üyesi ( ) reisim Nice yıllara 🎂 Forumunuz Kutlu,Muhabbetiniz Tatlı,Sabarınız Güçlü Olsun.Bunlarda benim hediyelerim içinde ufak bir sürprizde olabilir.![]()
Ekli dosyayı görüntüle 84549Ekli dosyayı görüntüle 84550Ekli dosyayı görüntüle 84551Ekli dosyayı görüntüle 84552
Canım yoldaşımHediyelere bakarak kutlama konusunun sayın Gs'li dostuma ait olduğu anlaşılabilir, bu adamın insanlar üzerinde bıraktığı etki gerçekten inanılmaz... Canım yoldaşım.![]()
@Maskeli Fedai
Teşekkürler melun
Yazık .ss Sen sürekli hediye istiyorsun benimki ise ayda yılda bir olan bir şey
Aynen öyle8 sene dile kolay... Neler yaşandı, neler değişti bu kısa gibi gözüken ama uzun zamanda... nice huzurlu ve mutlu senelere dilerim @Maskeli Fedai
![]()
İstemeyi boşver neticeye gel. Bana sadece 1 kere hediye ile geldin o da silindiYazık .ss Sen sürekli hediye istiyorsun benimki ise ayda yılda bir olan bir şey![]()
Ne demek güle güle kullan.Kısmen deşifre de olduğuna göre ismini artık paylaşacak mısın?Teşekkürler 12 reyizSeninle de kısa sürede anlaştık Survivor konularında gayet eğlenceli bir arkadaşımızsın
Nica Survivorlara
Hediyelerim de süper
![]()
Çok beklersin.Hediye ve güzel söz pls![]()