rica edermTeşekkürler
rica edermTeşekkürler
@Dosi hanım kıskansın..Rica ederim.
Böyle özel günlerde kutlama konusu açmak şart.
Palavraya bak. Bana konu aç diyen kimdiAslında konuya hiç gerek yoktu ama açmış bulundun Teşekkürler yazdıkların ve hediyelerin için.
Ben lafın gelişi ortaya demiştim Şakasına yani
@Turkuazz'ın 10 yıllık hediye verme işini tek mesajda halletmesi üzerine yayınlanan bildiridir:
Ekli dosyayı görüntüle 84190
@MEnes @MasacRE @Maskeli Fedai
...8 sene önce buraya bir adam indi. Yüzünde bir maske, cebinde bir mala, o kadar. Tek başınaydı. Koca forum kulağına yapamazsın diyordu. Ona buradan giremezsin dediler, girdi. Ona burada kalamazsın dediler, kaldı. Ona sen köyden bir fukarasın, sen tek başına bu halinle, bu koca forumun tepesine mi çıkacaksın? Yapamazsın dediler, yaptı! İşte bugün, geldik yıl dönümüne... Sayın Gs'li dostum, kütük dostum ve yoldaşım... Nice seneler diliyorum... Nice goygoylu, SABAR'lı, sıvalarla ve hainliklerle dolu seneler... @Maskeli Fedai
Size çok güzel tost makineleri ve Belhanda reisi hediye ediyorum sayın Gs'li dostum...
Ben lafın gelişi ortaya demiştim Şakasına yani
Bir tebriği çok gördünüz Dosi hanım.. En azından Sancak şarkısı gelebilirdi..
Sayın Gs'li dostum adamlığı8 sene önce buraya bir adam indi. Yüzünde bir maske, cebinde bir mala, o kadar. Tek başınaydı. Koca forum kulağına yapamazsın diyordu. Ona buradan giremezsin dediler, girdi. Ona burada kalamazsın dediler, kaldı. Ona sen köyden bir fukarasın, sen tek başına bu halinle, bu koca forumun tepesine mi çıkacaksın? Yapamazsın dediler, yaptı! İşte bugün, geldik yıl dönümüne... Sayın Gs'li dostum, kütük dostum ve yoldaşım... Nice seneler diliyorum... Nice goygoylu, SABAR'lı, sıvalarla ve hainliklerle dolu seneler... @Maskeli Fedai
Size çok güzel tost makineleri ve Belhanda reisi hediye ediyorum sayın Gs'li dostum...
Sayın Gs'li dostum adamlığı
Gs'li dost ilk önce etkinliğine kalp atmalıydın @SherlockSayın Gs'li dostum adamlığı
Gs'li dost ilk önce etkinliğine kalp atmalıydın @Sherlock
İyi ne demek çok iyi hem de Tripsi iptal olmuş bu sıvamadan sonra @Dosiİyi sıvamış mıyım sayın Gs'li dostum...
Çok beklerBildirgeyi yok edersek @Dosi hanıma hepiniz hediye verecek misiniz sayın Gs'li dostum?