@Bully Kavga ettiğinizi söyledi bilmiyorum durumun ciddiyetini ama saçmalamayın yani ikinizde sevdiğimiz üyelersiniz umarım bu konu uzamaz hadi öpüşün barısınSen hala ağlıyor musun pis kütük...
Sahanne?
Ne puanı?İkinizde bana puan vermediniz. Gazabınız olacağım
Trollüyorlardır. (umarım@Bully Kavga ettiğinizi söyledi bilmiyorum durumun ciddiyetini ama saçmalamayın yani ikinizde sevdiğimiz üyelersiniz umarım bu konu uzamaz hadi öpüşün barısın
Ne istiyorsun caanım konudan kötü kalpli hizmetçi.@emreemreu Sayın yöneticim. Arkadaşa daha önceden konu açılmış ama nicki değiştiģi için tekrar açmak istiyor. Bu duruma ilk kez şahit oldum. Konular birleşebilir mi? Yoksa her nick değiştirene konumu açacağız.)))
Ne istiyorsun caanım konudan kötü kalpli hizmetçi.
Eti Puf'un ambalajı gibi duruyorlar.@MasacRE @Maskeli Fedai Herkes kardeş olur ama herkes kütük olupta kardeş olamaz@Bully @kerem @serhatt
Ekli dosyayı görüntüle 80470
Çirkinler .ss@MasacRE @Maskeli Fedai Herkes kardeş olur ama herkes kütük olupta kardeş olamaz@Bully @kerem @serhatt
Ekli dosyayı görüntüle 80470
@Bully lar öyle diyince bende ciddi bir kavga ettiler sandım @MasacRE bir tuhaf yabancı dizi izliyorlarmış orada şey etmişler uyuşurlar ondan bişi olmaz @Maskeli Fedai
Çirkinler .ss
Hahha gerçekten @MasacRE tek çizimi korkunc ama @Maskeli Fedai ile ikisi eti puf gibiler sahiEti Puf'un ambalajı gibi duruyorlar.
Defol git konudan, seni kovuyorum.@Maskeli Fedai 'nin çarşaf etti kelimesinden sonra konuyu yönetime şikayet etmeye kadar taşıyacağım.Bu konu kilitlenecek o kadar
Peki mavi bacaklı leylekler niye gözlerini yiyor?Hahha gerçekten @MasacRE tek çizimi korkunc ama @Maskeli Fedai ile ikisi eti puf gibiler sahi@mrt-06 @Forumdash @Bully @xemrexxx
Ekli dosyayı görüntüle 80471
O nePeki mavi bacaklı leylekler niye gözlerini yiyor?
Gözlerinin etrafında leylekler var baksana, hemde mavi bacaklı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?