Maskeli Fedai 30.000'ler Kulübünde!

@destere burada kendini sıvamış
Sıva içeren her mesajı gönülden emojilerim
yok orda alıntıladığım mesajıda es geçmiştin
ordaki mesajım sanaydı. ay sanki bizim gibi her girdiğinde 20-30 bildirimmi geliyorda kaçırıyorsun

@destere burada kendini sıvamış
Sıva içeren her mesajı gönülden emojilerim
sıva dediğin zaten hep karşı tarafa olacak diye bir kural yok arada bir sıvayı kendimize atıp enerji depolamamız şart anlayışın için ne kadar teşekür etsem azdır

bu pis isveçli @Dosi de bizi birbirimize düşürmeye çalışıyor bu oyunlara gelmeyelim

burda sıvadan arta kalanı sana attım dikkatini çekerim bana bir sıva borçlusun doğu

ordaki mesajım sanaydı. ay sanki bizim gibi her girdiğinde 20-30 bildirimmi geliyorda kaçırıyorsun
boşver bildirimlere bakmaması daha iyi zaten kaliteli bir mesaj yazdığını görmedim
doğu bir ben değilki her zaman kaliteli mesajlar döşesin

maskeliyi yeterince koruyamamışsın korusan MS de final darbesi almazdı
o yüzden senin korumandan çıkıp benim korumam altında mutlu ve huzurlu bir hayat sürmeye karar verdi
Onun bi darbe yiyip aklının başına gelmesi gerekiyordu
Bilerek müdahil olmadım disipline etmek baabında

Sıvacılar japonya gibidir sallanır ama yıkılmaz
Gerçi @Dosi iskandinav soğuğu yemiş dişilikte bir insan bizi bitirebilir dikkatli olalım

Geliyor vallaha
Sık sık girmediğimden mütevellit birikiyor kızamık geçirmiş velet gibi kıpkırmızı oluyor bildirim kutum

Geliyor vallaha
Sık sık girmediğimden mütevellit birikiyor kızamık geçirmiş velet gibi kıpkırmızı oluyor bildirim kutum
benim dediğim aynı günde 20-30. Ben 3 gün girmesem 70 üstü geliyor
Şuan bildirimler üst üste geliyor. Dikkat etmedim henüz ama sen diğer kutlama konusuna gel eğer gelmediysen. Senide etiketlemiştim

disipline olacağına ortadan kayboldu @Maskeli Fedai araki bulasın
final gecesinden sonra gören yok
Kendisini Pasifik açıklarında üç ada grubundan biri olan Polinezya’da görmüşler. Hazin bir kedere gömülü, sex on the beach yudumlarken o kahreden geceyi düşünüyormuş

benim dediğim aynı günde 20-30. Ben 3 gün girmesem 70 üstü geliyor
Şuan bildirimler üst üste geliyor. Dikkat etmedim henüz ama sen diğer kutlama konusuna gel eğer gelmediysen. Senide etiketlemiştim
Bakarım şincik

Kendisini Pasifik açıklarında üç ada grubundan biri olan Polinezya’da görmüşler. Hazin bir kedere gömülü, sex on the beach yudumlarken o kahreden geceyi düşünüyormuş
umarım yamyamların arasına düşmüştür güzel bir maskeli yahnisi ziyafeti çeksinler

Tebrikten çok gönderme gibi bir mesaj olmuş ama neyse
Sağol yine de