konuyu görmeden tepkimi belli etmemozaman birazdan açacağım konudaki tepkini çok merak ediyorum
konuyu görmeden tepkimi belli etmemozaman birazdan açacağım konudaki tepkini çok merak ediyorum
yok orda alıntıladığım mesajıda es geçmiştin
sıva dediğin zaten hep karşı tarafa olacak diye bir kural yok arada bir sıvayı kendimize atıp enerji depolamamız şart anlayışın için ne kadar teşekür etsem azdır
boşver bildirimlere bakmaması daha iyi zaten kaliteli bir mesaj yazdığını görmedimyok orda alıntıladığım mesajıda es geçmiştinordaki mesajım sanaydı. ay sanki bizim gibi her girdiğinde 20-30 bildirimmi geliyorda kaçırıyorsun
Onun bi darbe yiyip aklının başına gelmesi gerekiyordumaskeliyi yeterince koruyamamışsın korusan MS de final darbesi almazdıo yüzden senin korumandan çıkıp benim korumam altında mutlu ve huzurlu bir hayat sürmeye karar verdi
Sıvacılar japonya gibidir sallanır ama yıkılmazsıva dediğin zaten hep karşı tarafa olacak diye bir kural yok arada bir sıvayı kendimize atıp enerji depolamamız şart anlayışın için ne kadar teşekür etsem azdır
bu pis isveçli @Dosi de bizi birbirimize düşürmeye çalışıyor bu oyunlara gelmeyelim
burda sıvadan arta kalanı sana attım dikkatini çekerim bana bir sıva borçlusun doğu
Geliyor vallahayok orda alıntıladığım mesajıda es geçmiştinordaki mesajım sanaydı. ay sanki bizim gibi her girdiğinde 20-30 bildirimmi geliyorda kaçırıyorsun
disipline olacağına ortadan kayboldu @Maskeli Fedai araki bulasınOnun bi darbe yiyip aklının başına gelmesi gerekiyorduBilerek müdahil olmadım disipline etmek baabında
benim dediğim aynı günde 20-30. Ben 3 gün girmesem 70 üstü geliyorGeliyor vallahaSık sık girmediğimden mütevellit birikiyor kızamık geçirmiş velet gibi kıpkırmızı oluyor bildirim kutum
Kendisini Pasifik açıklarında üç ada grubundan biri olan Polinezya’da görmüşler. Hazin bir kedere gömülü, sex on the beach yudumlarken o kahreden geceyi düşünüyormuş
Bakarım şincikbenim dediğim aynı günde 20-30. Ben 3 gün girmesem 70 üstü geliyorŞuan bildirimler üst üste geliyor. Dikkat etmedim henüz ama sen diğer kutlama konusuna gel eğer gelmediysen. Senide etiketlemiştim
umarım yamyamların arasına düşmüştür güzel bir maskeli yahnisi ziyafeti çeksinlerKendisini Pasifik açıklarında üç ada grubundan biri olan Polinezya’da görmüşler. Hazin bir kedere gömülü, sex on the beach yudumlarken o kahreden geceyi düşünüyormuş
Tebrikten çok gönderme gibi bir mesaj olmuş ama neyseCanım beni niye etiketledin? @Maskeli Fedai kendisi benim hiç bir kutlama konumda yoktu. Bakmıyoruz birbirimizin kusuruna oyüzdenama madem etiketlendim ve bir de en ortak arkadaşımız kıymetli değerli arkadaşım @Doğu nun hatırına en sevdiği arkadaşları arasında olduğu için Maskeliye kuru bir tebrik yapayım(acaba hanginizi sıvamış oldum burda? )@destere
Tebrikler @Maskeli Fedai
İşte aldığım en muazzam hediye
umarım yamyamların arasına düşmüştür güzel bir maskeli yahnisi ziyafeti çeksinler
Hepinizi not ettim tek tekKendisini Pasifik açıklarında üç ada grubundan biri olan Polinezya’da görmüşler. Hazin bir kedere gömülü, sex on the beach yudumlarken o kahreden geceyi düşünüyormuş
Arkadaş ihaneti...Tebrikler bacım
Eski nickin neydi senin
Arkadaş ihaneti...
Kötü günleri hatırlatmayalımDeli misin kuzum sen
Kvp gibi bir şeydi galiba
Kötü günleri hatırlatmayalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?