bir oy için kırk takla atmışsın @serhatt yamtiriğinden bile oy dilenmişsin yalı kazığının cücük kadar karizması vardıysa bile onuda bitirdin maskeli dümbeleği(Çiğdem'in algı oyununa gelmemeliydin )
sen gitte az öte de oyna ayarsız kobrabir oy için kırk takla atmışsın @serhatt yamtiriğinden bile oy dilenmişsin yalı kazığının cücük kadar karizması vardıysa bile onuda bitirdin maskeli dümbeleği
Ahahah Foklarının geleceği için sussan iyi olur Birde en azından sıvamıyorum diğer üye arkadaş gibi Adam herkesi etiketleyip övüyor herkesi Onun yanında bu hiçbir şeybir oy için kırk takla atmışsın @serhatt yamtiriğinden bile oy dilenmişsin yalı kazığının cücük kadar karizması vardıysa bile onuda bitirdin maskeli dümbeleği
hakareti bile değişik bu kazmanın yine bula bula sivri bir nesne bulmuşsen gitte az öte de oyna ayarsız kobra
yani @kerem çamura düştü çekip çıkarayım demiyorsun aynı çamurda bende yuvarlanıp fok olayım diyorsunAhahah Foklarının geleceği için sussan iyi olur Birde en azından sıvamıyorum diğer üye arkadaş gibi Adam herkesi etiketleyip övüyor herkesi Onun yanında bu hiçbir şey
O çamurda boğulasın inşallah .ss Seni o çamurdan çıkaran senin gibi olsunyani @kerem çamura düştü çekip çıkarayım demiyorsun aynı çamurda bende yuvarlanıp fok olayım diyorsun
ne diyim girdiğiniz çamurda boğulun
@Maskeli Fedai stres yapma Destere sakinleştirir seniyani @kerem çamura düştü çekip çıkarayım demiyorsun aynı çamurda bende yuvarlanıp fok olayım diyorsun
ne diyim girdiğiniz çamurda boğulun
Ben herkesten farklı hakaret ederim öyle herkesin ettiği küfürleri etmemhakareti bile değişik bu kazmanın yine bula bula sivri bir nesne bulmuş
sonunda boncuklar bitti gerçek pis kimliğine dönüş yaptın tamda oylamaya saatler kala takke düştü keltoş ortaya çıktı ayan beyanO çamurda boğulasın inşallah .ss Seni o çamurdan çıkaran senin gibi olsun
Oh be sonunda İşte gerçek Maskelisonunda boncuklar bitti gerçek pis kimliğine dönüş yaptın tamda oylamaya saatler kala takke düştü keltoş ortaya çıktı ayan beyan
dur birazda seninle uğraşayım sende içindeki kini nefreti dışa çıkarda akşam sertabın ümüğünü sıkayım biraz nasıl olsa kolayını öğrendim sahte iltifatlardan kurtulmak için iltifat sahibini yerin dibine sok sonunda patlayıp gerçek kimliklerine bürünüyorlar@Maskeli Fedai stres yapma Destere sakinleştirir seni
Benle uğraşmaya başladığına göre beni özledin.dur birazda seninle uğraşayım sende içindeki kini nefreti dışa çıkarda akşam sertabın ümüğünü sıkayım biraz nasıl olsa kolayını öğrendim sahte iltifatlardan kurtulmak için iltifat sahibini yerin dibine sok sonunda patlayıp gerçek kimliklerine bürünüyorlar
Sağol kardo güzel mesajların için Biz birileri gibi post kasmak için uğraşmadığımız için az ve öz yazıyoruz6 yılda 30 bin mesaj yazarak büyük bir başarı gerçekleştirmişsin kardo. 100 binlerce mesaj yazmaktansa az ve öz yazmak en iyisi. Böyle az ve öz ama sıva dolu mesajlar yazmaya devam, seni takdir ve tebrik ediyorum.
Al bu da hediyen, sanat.
Canım beni niye etiketledin? @Maskeli Fedai kendisi benim hiç bir kutlama konumda yoktu. Bakmıyoruz birbirimizin kusuruna oyüzden ama madem etiketlendim ve bir de en ortak arkadaşımız kıymetli değerli arkadaşım @Doğu nun hatırına en sevdiği arkadaşları arasında olduğu için Maskeliye kuru bir tebrik yapayım (acaba hanginizi sıvamış oldum burda? ) @destere
aaa aranızdaki kişisel husumetlere beni alet etmeyinCanım beni niye etiketledin? @Maskeli Fedai kendisi benim hiç bir kutlama konumda yoktu. Bakmıyoruz birbirimizin kusuruna oyüzden ama madem etiketlendim ve bir de en ortak arkadaşımız kıymetli değerli arkadaşım @Doğu nun hatırına en sevdiği arkadaşları arasında olduğu için Maskeliye kuru bir tebrik yapayım (acaba hanginizi sıvamış oldum burda? ) @destere
Tebrikler @Maskeli Fedai