Ben yılbaşı gecesi Süslü Korluluk fragmanının yayınlandığı görünce izleyiciler ne yazmış diye #SüslüKorkuluk tagını arattım. Orada yazılanlara bakarken bizim forumun linkine denk geldim. :A Arkadaş açtığı çoğu konu ile ilgili popüler tagleri kullanarak linkleri atmış . :A Ancak iş sırf tıklanmak uğruna yalan yanlış başlıklar atmaya kadar gidince artık buraya atmaya karar verdim. Çünkü forumun ismini de kötü etkileyecek bir hareket bence. :A
Keşke bu kadar detaylı anlatmasaydın ya şimdi arkadaş senin hesabını bulup engelleyecek rezilliği görülmesin diye. :A Daha önce de yapmışlığı var tecrübeyle sabit. :A

• Güldürdün
Reactions: Cervantes
@Cervantes sen adamsın. :A Çirkin yüzleri açığa çıkarmak boynumuzun borcu. Zamanında bu terbiyesiz kişi beni de Birsen'e bunların alayı böyle diyerek laf atarken yakalamıştım. Utanmış mıdır sanmam rezil ettim ama kaldırdı forum gerçekleri. :A

• Güldürdün
Ben yılbaşı gecesi Süslü Korluluk fragmanının yayınlandığı görünce izleyiciler ne yazmış diye #SüslüKorkuluk tagını arattım. Orada yazılanlara bakarken bizim forumun linkine denk geldim. :A Arkadaş açtığı çoğu konu ile ilgili popüler tagleri kullanarak linkleri atmış . :A Ancak iş sırf tıklanmak uğruna yalan yanlış başlıklar atmaya kadar gidince artık buraya atmaya karar verdim. Çünkü forumun ismini de kötü etkileyecek bir hareket bence. :A
Benim de forumdaki konuların linkini Twitter'da bulmam bir dizi tagını aratırken olmuştu. :A Ama böylesine ilk defa denk geldim. :A

• Güldürdün